Populære julefrokoster aflyses

Siden 2009 har der i weekenderne i november og december op til jul været afholdt traditionsrige julefrokoster i loungerne på Blue Water Arena. På grund af Covid-19 aflyses de planlagte julefester.

Flere tusinde festglade gæster var allerede tilmeldt og på plads til de populære julefrokoster, der 10 år i streg har været afholdt i loungerne på Blue Water Arena, men i år vil lokalerne stå gabende tomme som en effekt af Covid-19-pandemien.

For EfB Konference, der afholder arrangementerne, er det en streg i regningen, at den mest indbringende måned på året nu er sat ud af spil, idet konsekvenserne rækker længere end ærgrelsen hos de flere tusinde gæster, der havde glædet sig til at deltage.

Konferencechef Lars Fyhn fortæller:

– Vi er kede af at må skuffe mange trofaste gæster og kunder, der havde set frem til en god aften på Blue Water Arena, og det siger sig selv, at det er tungt for os, da netop julefrokosterne har været en fast tradition og en god oplevelse for alle samt det faktum, at vi går glip af en betydelig omsætning.

– Vi forstår naturligvis alvoren i situationen, og respekterer myndighedernes restriktioner, så vi på forsvarlig vis kan komme gennem denne svære periode i fællesskab. Nu kigger vi fremad, og krydser fingre for, at 2021 bliver et bedre år, så vi igen kan tage imod feststemte gæster om et års tid.

Facebook kommentarer

Leave a Reply