Den mobile politistation er i dag ved Spar på Bøndergårdsvej, efter en mand blev overfaldet på Skolebakken i Esbjerg søndag aften

Syd- og Sønderjyllands Politi efterforsker fortsat intenst sagen om en 21-årig mand fra Varde, der søndag aften blev stukket med kniv på Skolebakken i Esbjerg. Der er endnu ikke foretaget anholdelser i sagen. 

Politiet modtog anmeldelser om slagsmål med knive på Skolebakken klokken 21.03 søndag aften og sendte flere patruljer til stedet. Den 21-årige mand blev efter overfaldet indlagt på hospitalet og hans tilstand er fortsat kritisk. 

”Vi efterforsker sagen som forsøg på manddrab og har siden anmeldelsen afhørt vidner, afsøgt området med hundepatruljer og foretaget undersøgelser på gerningsstedet. Vi efterforsker bredt for at klarlægge præcist, hvad der er sket og hvad der ligger til grund for hændelsen – og vi kan ikke udelukke, at der er en relation mellem offeret og gerningspersonen”, siger vicepolitiinspektør Kent Brynilsen, der er efterforskningsleder i sagen.

Som følge af hændelsen har  Syd- og Sønderjyllands Politi iværksat en tryghedsskabende indsats, der betyder, at politiet vil være mere synligt i gadebilledet den kommende periode. Desuden er den mobile politistation i dag tilstede ved Spar på Bøndergårdsvej i Esbjerg til formiddag og igen fra klokken 13 til 17 i eftermiddag. 

”Alle er meget velkomne til at besøge den mobile politistation både med informationer om sagen eller hvis man har brug for at tale med os om det, der er sket”, siger Kent Brynilsen. 

Politiet kan ligeledes kontaktes på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Leave a Reply