Politiet deler navne og billeder: Efterlyst for overfald i Esbjerg

0
3142

Syd- og Sønderjyllands Politi offentliggør navne og billeder på personer, der stod bag overfald i Esbjerg fredag den 16. juni.

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser nu seks personer offentligt med både navn og billede og en syvende person uden navn, men med billede. De har alle tilknytning til bandemiljøet i Esbjerg.

De syv mænd mistænkes for at stå bag et overfald på en 35-årig mand fra Århus, der fredag den 16. juni ved 20.30-tiden blev slået i hovedet med en flaske og stukket i benet med en kniv på Shisha Lounge i Kongensgade i Esbjerg.

”De mistænkte ved, at vi leder efter dem og derfor har vi også opfordret dem til at melde sig selv”, siger politikommissær Karsten Høy.

Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrede allerede den 21. juni de mistænkte til at henvende sig til politiet.

”Det har de ikke gjort, og derfor rækker vi nu ud til borgerne, så vi forhåbentlig kan få oplysninger om, hvor de færdes eller opholder sig”, siger Karsten Høy.

Politiet arbejder fortsat på at identificere den syvende mand. Genkender du ham eller har du andre oplysninger, der kan hjælpe politiet i sagen, så ring til politiets servicecenter på telefon 1-1-4.
 
Der er tale om disse syv mænd: 

ilhan

Ilhan Mehmedovic Haskic

morten gadegaard

Morten Gadegaard Thomsen

allan dall andersen


Allan Dall Andersen

jasar


Jasar Beganovic

søren sung frahm
jonas ny


 

Søren Sung Frahm
 

Jonas Fedder Rasmussen

ukendt

Ukendt

Fotos af politiet

Leave a Reply