D. 20. november kl. 19.00 gik Thomas Warberg på scenen i Musikhuset, for at snakke om perfektion, overskud og andre lorteord og han holdt sig bestemt ikke tilbage.

I et hudløst ærligt show, fik Warberg hele salen med fra start (endda uden opvarmning) og fortalte om hans syn på nogle danske problematikker, som man tydeligt kunne mærke at hele salen kunne relatere til. Igennem hele showet formåede han at vise den grimmere og ærligere side af både sex, parforhold, vægttab og andre emner hvor vi danskere bestemt ikke har noget imod at lyve over for os selv og dem omkring os i vores hverdag.

Hvor mange danskere gerne vil fremstå perfekte, tog Thomas Warberg på hysterisk morsomt vis fat i den uperfekte side af tingene og leverede den ene fantastiske joke efter den anden, omkring hvad man måske burde sige til hinanden. Efter alt, så er der ikke nogen af os der er perfekte. Det var bestemt også en sønderjyde der følte sig hjemme i Esbjerg og når der skulle improviseres jokes, beviste Warberg at han bestemt er blandt Danmarks sjoveste hoveder. Yesbjerg giver ”Perfektion, overskud og andre lorteord” 4,5 ud af 5 stjerner.

Leave a Reply