Mød Inger Støjberg og Ulla Tørnæs til debat om dansk udlændingepolitik.

Grafik: Yesbjerg

Venstre i Esbjerg By og Fanø inviterer mandag d. 3. december til debatmøde om dansk udlændingepolitik med udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg og minister for udviklingssamarbejde Ulla Tørnæs.

I september 2015 gik der hul på Europa. Billederne af flygtninge på de sønderjyske motorveje har brændt sig fast på nethinden hos de fleste danskere.

Regeringen reagerede prompte på flygtningekrisen og tilstrømningen mod Danmark. Takket været en fast og konsekvent udlændingepolitik er asyltilstrømningen til Danmark på sit laveste niveau i ni år. Og med finanslovsaftalen for 2019 er der aftalt yderligere stramninger.

Ved mødet vil udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg debattere, hvorfor det er nødvendigt med en fast og konsekvent udlændinge- og integrationspolitik, mens minister for udviklingssamarbejde Ulla Tørnæs vil redegøre for, hvordan Danmark via udviklingsbistanden hjælper flygtninge i nærområderne til kriser og konflikter og bidrager til at skabe vækst og jobs på det afrikanske kontinent, så unge afrikanere ikke fristes ud på en udsigtsløs rejse mod Europa og Danmark.

Praktisk oplysninger:

Mødet finder sted i ECH Park, Stormgade 200, 6700 Esbjerg, kl. 19-21. Mødet er offentligt, og der er fri entre ved mødet. Der kan købes øl og vand ved mødet.

Leave a Reply