JIM SUHLER & ALAN HAYNES

0
801

LIVE @ Blue Cat Blues, er titlen på det legendariske album, som de sublime Texas Guitar Slingers, JIM SUHLER & ALAN HAYNES, sendte på gaden sammen tilbage i 2000.

Foto: Tobakken

Et album der har gjort, at det lige siden har været forsøgt at få den kompetente ‘house rockin tandem’ hevet til Europa, for at genskabe de gnistrende slidetoner, de groovy Texas shuffles og intense guitar battles.

Dog altid strandet på, at Jim Suhler er travlt optaget af at turnere som leadguitarist hos George Thorogood & The Destroyers,  mens Alan Haynes jo har været en hyppig gæst i landet de sidste knap 20 år. Men nu lykkedes det og vi er glade for at kunne præsentere: JIM SUHLER & ALAN HAYNES – LIVE @ TOBAKKEN.

De to texanere er nemlig fløjet til Europa, for at spille et par festivaler i Holland & Belgien, men har nogle hverdage fri i mellem disse festivaller.
Og som Alan Haynes siger; “I would hate to travel to Europe, without visiting all my friends and fans in Denmark…”Derfor har vi fået dem fløjet videre herop for at spille tre spontane shows i Danmark, og altså det ene på Tobakken.

Backingbandet er den magiske danske vikingduo; bestående af Henrik Poulsen og Mads ‘Tiny’ Andersen, som Alan Haynes har brugt som sin faste backing i Europa de sidste 8 år. 

Tid: 5. december kl 20.00

Sted: Tobakken

Leave a Reply