Ny HR chef på UC Syd

0
286

Pernille Sædam Marstal kommer fra en stilling som enhedschef i Kriminalforsorgens Institution Sydøstjylland i Haderslev. Her har hun haft personaleansvar for ca. 40 medarbejdere fordelt på tre afdelinger – heriblandt fængselsbetjente, socialrådgivere, socialpædagoger og administrativt personale.

Hun begyndte i Kriminalforsorgen i 2018. Inden da arbejdede hun i 16 år som advokat i Søfartens Ledere, der er en landsdækkende faglig organisation beliggende i København. Her beskæftigede hun sig med bl.a. ansættelsesret og personalejura.

På UC SYD får hun som HR-chef ansvaret for 10 medarbejdere og vil i et tæt samarbejde med ledelsen have en central rolle i at gøre den nye organisering og samarbejdskultur til virkelighed, hvor grunduddannelse, efter- og videreuddannelse og forskning rykker tættere sammen.

Ny retning for organisationen
– Jeg synes, det er spændende at blive del af en uddannelsesinstitution og en del af det samarbejde, uddannelsesinstitutioner har med både erhvervsliv, det offentlige og andre uddannelsesinstitutioner. Og jeg glæder mig til at bidrage til det arbejde, som er indledt med at sætte retning for organisationen i forhold til den nye Strategi 2025 og den nye organisering, som hele institutionen har gennemført, siger Pernille Sædam Marstal.

– Der er mange ting, der interesserer mig, og som mit hjerte banker for, men skal jeg fremhæve nogle, så er det ledelsesunderstøttelse og ledelsesudvikling, så det ser jeg frem til som en del af mit nye virke. Andre områder, som har fyldt meget i mine hidtidige stillinger, og som jeg også vil beskæftige mig med i UC SYD, er medarbejdertrivsel og helt generelt arbejdsmiljø.

Bidrage til udviklingen
– Jeg har glædet mig til at sige velkommen til vores nye HR-chef, siger rektor Alexander von Oettingen. Han fortsætter:

– Sammen med resten af ledelsen skal Pernille være med til at skabe tættere sammenhæng på tværs af hele organisationen og etablere nye måder at samarbejde om aktiviteter på vores grunduddannelser, på forskningsområdet og på efter- og videreuddannelserne. Pernille skal med ledere og medarbejdere bidrage til udviklingen af et nyt UC SYD og til, at vores nye Strategi 2025 – med hoved, hånd og hjerte – bliver integreret i den nye organisering.

Pernille Sædam Marstal er cand.jur. fra Aarhus Universitet i 1997. Hun bor i Kolding med sin mand Mikael, der er advokat. Sammen har de to børn på hhv. 18 og 15.

Hun afløser Stine Bilstrup Rask på posten, der 1. november tiltrådte stillingen som ressourcedirektør i UC SYD.

Foto: UC Syd

Leave a Reply