Et partnerskab mellem en af verdens førende producenter af gaming gear SteelSeries og esports-organisationen Tricked Esport er gode nyheder for tre lokale skoler.

På Bakkeskolen Cosmos, Esbjerg Ungdomsskole og Rybners foregår der undervisning i Esport flere gange om ugen. I denne periode er skolernes lærere for en stund skiftet ud med undervisere fra esportsorganisationen Tricked Esport, der foruden at drive en række professionelle esportshold og fem esportscentre også underviser i esport på skoler flere steder i landet.

Tricked Esport har netop har indgået en samarbejdsaftale med den verdensledende producent af gamingudstyr SteelSeries, hvilket meget vel kan smitte positivt af på de tre skoler i Esbjerg.

”Samarbejdet med SteelSeries kommer i høj grad til at underbygge og forstærke de muskler, vi kan lægge i vores tilstedeværelse på Bakkeskolen Cosmos, Esbjerg Ungdomsskole og Rybners. Mere konkret betyder det, at skolerne kan få nogle meget konkurrencedygtige priser på alle de bedste produkter, og at det samlede set-up kommer til at foregå på samme præmisser som for et professionelt esportshold. Som undervisere kan vi kun være glade for at få adgang til nogle af markedets bedste produkter, fordi det giver spillerne en oplagt mulighed for at blive bedre,” siger Victor Bruun de Neergaard, COO i Tricked Esport.Hos SteelSeries glæder Esport Coordinator Rasmus Parelius sig til at støtte op om ambitionerne og talentudviklingen blandt lokalområdets børn og unge med interesse for esport.”Vi vil være med til at bygge fundamentet for, at gaming og esport bliver en naturlig del af danske unges sportstilbud. Det handler blandt andet om at afmystificere området, så forældrenebliver trygge ved deres børn interesser. Der hersker en fordom om, at børn og unge, der gamer, sidder på et mørkt værelse og ikke taler med nogen. I virkeligheden kan gaming være enormt socialt og en lige så god måde at få venner som ved at spille fodbold eller håndbold – og faktisk er dele af undervisningen fysisk træning, fordi esport kræver stor koncentration og udholdenhed,” fortæller Rasmus Parelius.

Steelseries leverer blandt andet produkter fra den prisvindende Arctis-serie, som består af trådløse headset specifikt designet til gaming samt verdens første gamingmus med såkaldt optisk magnetisk switch. Det gør musen ekstremt pålidelig og præcis og betyder, at den er som skræddersyet til esport, hvor selv den mindste fejl kan koste sejren.

Tricked Esports professionelle hold, esportscentre og skolesamarbejder dyster i blandt andet CS GO, Fortnite, FIFA og League of Legends. Organisationen har i alt 60 esportsundervisere ansat til udelukkende at undervise danske børn og unge i esport.

Om SteelSeries
SteelSeries er et gamingbrand, der går forrest på markedet med produkter kendetegnet af kvalitet, innovation og målrettethed. Virksomhedens lidenskab er drivkraften bag den fortsatte introduktion af nye teknologier, der er uundværlige for enhver dedikeret gamer, som har viljestyrken til at tage kampen op mod de bedste. I kraft af sponsorater og partnerskaber med nogle af verdens mest velkendte og respekterede brands støtter SteelSeries den fortsatte vækst af professionelle gamingturneringer, eSportsligaer og gamingbranchen som helhed.

Foto: Gaming Steelseries

Leave a Reply