Lokale høvdinge kæmper for udsatte unge

0
993

Kom og oplev en megasjov aften, når byrådspolitikere, skolefolk og ansatte fra forskellige institutioner og foreninger tørner sammen til Høvdingeboldstævne onsdag den 28. november kl. 18.30-21.15 i EFI Hallen. Formålet er at rejse penge, så udsatte unge kan få en gratis plads i Esbjergs Foreningsliv.

Foto: Esbjerg Kommune

Det vindende hold kan se frem til at bringe en gigantisk pokal hjem til lejren. Patrizia Madsen fra Medvind i Østerbyen er allerede i gang med at øve sig i at løfte den ubeskedne sag.

Der bliver kampråb og fuldt blus under sammenholdet, når 15 tilmeldte hold kæmper til sidste fjer om den gigantiske pokal, som det vindende hold kan tage med hjem til lejren.

Hvert af de 15 hold giver 1000 kroner for at stille op, og pengene går ubeskåret til Fritidsbutikken og indsatsen for at betale foreningskontingent for byens unge udsatte over 18 år.

Holdene er blandt andre: Politikerne, SSP Forebyggelse & Vejledning, Medvind i Østerbyen, Local Up, Fritidsguiderne fra Aktiv Fritid, Bydelsprojekt 3i1/Karatefamilien, Team Præstegårdsskolen, Recovery Bulls, Kraftcenteret, KUU.

Initiativtager til stævnet er Fritidsbutikken, og afholdelsen er sponsoreret af Hjemløses Venner, Medvind i Østerbyen og Dansk Firmaidrætsforbund.

Aftenens program:

18.30:   Holdene bliver introduceret til Høvdingebold-reglerne v./turneringsleder Carsten Hansen fra DFIF.

19:00:   Velkomst v./Henrik Vallø, formand for Social & Arbejdsmarkedsudvalget

19:15:   Kampstart

21.15:   Pokaloverrækkelse

Aftenens kommentator: Jesper Schwartz

Fakta:

Fritidsbutikken er en fysisk butik beliggende i EFI hallerne. Butikken er åben hver onsdag og torsdag, hvor socialt udsatte børn og unge kan søge hjælp og økonomisk støtte til deltagelse i en selvvalgt fritidsaktivitet.

Bag Fritidsbutikken står en lang række aktører, som spiller sammen for at hjælpe de socialt udsatte børn og unge i lokalområdet. Deltagere i Fritidsbutikken er pt.: Recovery Bulls, Medvind i Østerbyen, Local Up, Familieteamet, Natteravnene, Esbjerg Firmaidræt, SSP Forebyggelse & Vejledning, Integrationshuset, Bydelsprojekt 3i1 m.fl.

Leave a Reply