Tjæreborg Ældrecenter bliver nu senioridrætscenter og fylder samtidig 50 år.

Grafik: Yesbjerg/Adobe

Fredag den 30. november bliver Tjæreborg Ældrecenter officielt certificeret som senioridrætscenter. Det skal selvfølgelig fejres, og derfor samles beboere og personale sammen med børn fra Børnehusene Tjæreborg til olympiade på plejehjemmet, der samtidig kan fejre sin 50 års fødselsdag.

At bo på plejehjem er ingen hindring for at dyrke idræt. I hvert fald ikke, hvis man bor på et senioridrætscenter, og det gør beboerne på Tjæreborg Ældrecenter fra fredag den 30. november 2018, hvor plejehjemmet bliver certificeret senioridrætscenter.

Som det 6. plejehjem i Esbjerg Kommune har Tjæreborg Ældrecenter i samarbejde med Dansk Arbejder Idrætsforbund (DAI) valgt at sætte ekstra fokus på idrætsaktiviteter til gavn for stedets beboere. De ældre på plejehjemmet kan nu se frem til at kaste sig ud i blandt andet curling, crossball, stolegymnastik og erindringsdans – med god hjælp fra engagerede frivillige.

– Jeg glæder mig over, at endnu et plejehjem i vores kommune har valgt at blive et senioridrætscenter. Certificeringen som senioridrætscenter betyder, at både medarbejdere og beboere på plejehjemmet får redskaber til i endnu højere grad at gøre idræt og bevægelse til en del af hverdagen i samarbejde med frivillige uden for centret, siger formand for Sundhed & Omsorgsudvalget, Olfert Krog.

Fejres med olympiade

Beboere, medarbejdere og frivillige fejrer sammen med børn fra Børnehusene Tjæreborg certificeringen som senioridrætscenter og plejehjemmets 50 års fødselsdag med en olympiade fredag den 30. november 2018 kl. 10.15 i cafeteriet på Tjæreborg Ældrecenter, Skolevej 35, 6731 Tjæreborg. Certificeringen til senioridrætscenter sker over middag samme sted. Pressen er velkommen til at deltage.

Læs mere om senioridrætscentre på: http://dai-sport.dk/articles.php?article_id=240

Leave a Reply