Lokal fond glæder byens ældre igen

0
309

Alle beboere på Esbjerg Kommunes plejehjem kan igen i år se frem til en julegave fra Lida og Oskar Nielsens Fond.

Julegaver fra Lida og Oskar Nielsens Fond forsøder igen julen for beboere på Esbjerg Kommunes plejehjem. Foto: Colourbox.

Lida og Oskar Nielsens Fond fortsætter den gode tradition og uddeler igen i år julegaver til beboerne på Esbjerg Kommunes plejehjem. Hver enkelt beboer kan se frem til en julegave at forsøde julen med.

– Vi vil gerne gøre noget ekstra for at sprede juleglæde blandt de ældre på plejehjemmene. Derfor har vi også i år besluttet at give beboere på alle plejehjem i Esbjerg Kommune en julegave, siger bestyrelsesformand Bo Bojsen fra Lida og Oskar Nielsens Fond.

Formand for Sundhed & Omsorgsudvalget i Esbjerg Kommune, May-Britt Andrea Andersen, glæder sig på beboernes vegne over gaverne fra fonden:

– Jeg vil gerne sige en stor tak til Lida og Oskar Nielsens Fond, som også i år har valgt at glæde beboerne på alle vores plejehjem med en julegave. Det sætter vi stor pris på, og det er jeg sikker på, at beboerne på vores plejehjem også gør. Fondens initiativ er et rigtigt godt eksempel på, hvordan vi sammen kan gøre en forskel og skabe rammerne for det gode liv her i vores kommune, siger May-Britt Andrea Andersen.

Leave a Reply