Legendarisk 60’er fest genoplives i Esbjerg

0
2107

Det bliver et fantastisk genhør med 60’ernes gyldne toner, når The Cliffters m. Johnny Reimar, The Rocking Ghost, Sir Henry and his butlers og the Great Pretenders besøger Esbjerg 60’er Fest den 21. marts 2020 i E.G.F. Hallen.

Foto: Yesbjerg

I år er det 30 år siden Esbjerg 60’er Fest blev gennemført første gang, og i mange år var festen en tilbagevendende, årlig succes med masser af glade publikummer og god musik.

Efter en længere pause genopstår den legendariske festival igen i 2020 – med originale 60’er bands – lørdag den 21. marts 2020. En fantastisk mulighed at se fire hæderkronede, danske bands, som efterhånden giver gå koncerter.

Esbjerg 60’er Fest anno 2020 bliver en udsøgt musikalsk palette, som på alle måder serverer et kærligt genhør med det helt særlige musikalske årti: The Cliffters m. Johnny Reimar, The Rocking Ghost, Sir Henry and his butlers og the Great Pretenders vil nemlig sørge for, at den musikalske underholdning bliver i særklasse.

Fire, fantastiske originale bands

På scenen i E.G.F. Hallen vil publikum få den ægte vare i form af fire danske bands, der repræsenterer perioden måske bedre end nogen andre artister:

The Cliffters med Johnny Reimar i spidsen behøver næppe den store introduktion til 60’ernes kernepublikum. Fra starten i 1961 hærgede de den hjemlige hitliste og utallige spillesteder i både Danmark og udlandet. Efter en længere solokarriere blev Johnny Reimar genforenet med resten af bandet, og Johnny Reimar og resten af bandet har nu spillet sammen i flere år, end de gjorde tilbage i 60’erne.

The Great Pretenders er et af absolut bedste 60’er bands, hvor de to hovedpersoner – Jan Eliasson og Steen Christensen – lægger vægt på de allerstørste hits fra blandt andre The Hollies, The Searchers, The Who og – ikke mindst – The Rolling Stones og The Beatles.

The Rocking Ghosts ynder at beskrive sig selv som pigtrådsmusikkens gentlemen igennem 40 år. De har haft store Internationale hits og turneret over det meste af verden. De var med i de glade dage i Hit house og har oplevet tiden med hvinende piger ved scenekanten. Og så har de optrådt sammen med Cliff Richard & The Shadows og andre af rockens store koryfæer. Gennem 40 år har de været forbilledlige ambassadører for dansk pigtråd – og de har ikke tænkt sig at stoppe foreløbig.

Sir Henry and His Butlers er det eneste pigtrådsband fra 60’erne, der har spillet kontinuerligt gennem alle årene. Orkestret blev dannet i 1964 og blev i sandhed et af de største pigtråds-eventyr i dansk musikhistorie. Eventyret med Ole Bredahl i front begyndte med landeplagen “Lets Go”, som var nummer 1 på både den danske og den svenske hitliste. Derefter fulgte en række hits som “Beautiful Brown Eyes”, “Camp”, “Annie Got A Date” og mange flere.

Uden mad og drikke….

Naturligvis skal der mad til, når der skal festes og danses i mange timer. Til arrangementet vil det derfor være muligt at købe en lækker festplatte, som kan købes online – samme sted hvor du køber din adgangangsbillet.

Følg med på Esbjerg 60’er Fest’s Facebook-side – facebook.com/Esbjerg60er – hvor du – ud over at købe adgangs- og madbilletter – også vil kunne følge løbende med i optakten til det spændende arrangement.

Billetsalget starter mandag 26. august kl. 9

Bemærk: Der vil kun blive sat et begrænset antal billetter til salg.

Tid: Lørdag den 21. Marts 2020 (kl. 14 til 22) Sted: E.G.F. Hallen, Esbjerg

Billetter: facebook.com/Esbjerg60er’

Leave a Reply