Esbjerg Hurricanes åbnede dørene så alle kunne komme og prøve at spille Amerikansk Football.

Foto og tekst: Morten Christensen

Søndag d. 2/2 mellem kl. 11.30 og 15.00 kunne hele Esbjerg prøve at spille Amerikansk Football i Esbjerg Hurricanes. Rookie day er en årlig tilbagevendende begivenhed. Her kan alle på egen krop se hvordan det er at spille Amerikansk Football.

I år var er rigtig mange unge drenge og piger der havde lyst til at prøve kræfter med sporten. Små 30 spillere var iklædt den karakteristiske røde spillertrøje. I dagens anledning fik alle nye spillere nemlig love til at trække i Hurricanesspilletrøje. 

Lars som er far til Emil på 11 år, fortæller at Emil igennem længere tid gerne ville ud og prøve at spille Amerikansk Football. Han går i klasse med tre drenge som allerede spiller football. Derfor var det en god mulighed for at prøve football til Rookie day. Når man spørger Emil hvorfor han gerne vil spille Amerikansk Football falder svaret hurtig: ”Der sker meget mere her end til fodbold”. Emil regner med at han skal starte da han sagtens kan se sig selv som Football spiller.

På en dag hvor solen kiggede frem en gang imellem, have alle de frem mødte spiller en fantastisk dag. Selv om de var lidt kølig i luften fik alle hurtig varmen. Der var endog nogle det trænede i shorts, SÅDAN!!!

Hvis du ikke nåede ud til Rookie day er der stadig mulighed for at du kan prøve at spille Football. Esbjerg Hurricanes åbner altid dørene for nye medlemmer. Hvis du vil vide mere om klubben kan du læse mere på www.canes.dk.

Leave a Reply