Dansk politilandshold i fodbold for kvinder skal spille mod Ungarn i Esbjerg for at ære Magnus Buhl Hansen, der var en del af trænerteamet på holdet.

Det danske politilandshold i fodbold for kvinder skal fredag den 15. november spille EM-kvalifikationskamp mod Ungarn. Kampen spilles på Blue Water Arena for at ære den 35-årige politiassistent Magnus Buhl Hansen, der i sommer blev dræbt ved en trafikulykke i København.

Magnus Buhl Hansen stammede fra Ansager ved Varde. Han havde en del af sin uddannelse og arbejdede også efterfølgende ved Syd- og Sønderjyllands Politi, hvor han var en dygtig politimand og meget værdsat kollega. Han var kendt for sin energi, sit gode humør og altid store hjælpsomhed. De seneste år arbejdede han i København.

Siden 2015 havde Magnus Buhl Hansen været en del af trænerteamet på kvindernes politilandshold, og han havde også et stort ønske om, at en af kvindernes kampe kunne spilles i Esbjerg. 

På fredag åbnes dørene på stadion kl. 15.00. Der er åbningsceremoni kl. 15.30, og kampen starter kl. 16.00. Her vil der blive holdt et minuts stilhed, og de danske spillere og dommerne spiller med sørgebind. 

Til stede ved åbningsceremonien vil være blandt andre være borgmester Jesper Frost, repræsentanter for ledelsen hos Syd- og Sønderjyllands Politi, repræsentanter for Dansk Politiidrætsforbund samt Ian Redican, der er delegat for det europæiske politiidrætsforbund.

Leave a Reply