I 2019 flytter Kultur & Fritidsudvalgets flere af sine møder ud i kommunens foreninger og institutioner.

Foto: Yesbjerg/Adobe

Når Kultur & Fritidsudvalget tager hul på et nyt år, bliver det med en årsplan, der i endnu højere grad indeholder besøg i den virkelighed, som det politiske udvalg sætter rammerne for.

Mens Kultur & Fritidsudvalget i 2018 har været på fem besøg, er der i 2019, 11 besøg på programmet. Det er foreninger og fritids-, kultur- og idrætsinstitutioner, der kan se frem til at møde udvalget på deres egne hjemmebaner.

Planen er lagt, så politikerne kommer rundt i en stor del af kommunen. 
Kultur & Fritidsudvalget har selv ønsket at øge antallet af besøg, og praktisk er årsplanen tilrettelagt sådan, at udvalget fordelt over året kombinerer en del af sine ordinære møder med besøgene, hvor politikerne får lejlighed til at lære de enkelte steder bedre at kende. 

Føling med område
Formanden for Kultur & Fritidsudvalget, May-Britt Andrea Andersen, ser frem til sammen med sine udvalgskolleger at udvide kendskabet til kultur- og fritidslivet og styrke dialogen med de mange aktører.

Ideer og inspiration
Tjæreborg Idrætsforening er et af de steder, som Kultur & Fritidsudvalget besøger i 2019. Formand, Flemming Nielsen, glæder sig til at vise rammerne for Tjæreborgs fritidstilbud frem. 

“Foreningerne i Tjæreborg er kendt for at arbejde godt sammen og skabe gode rammer i fællesskab. Det så vi for 7 år siden, hvor man i samarbejde med Esbjerg Kommune byggede Multihallen. Det ser vi nu igen, hvor
Tjæreborg IF og Esbjerg Kommune i 2019 anlægger en kunstgræsbane i Tjæreborg. Vi betragter udvalgets besøg som en cadeau til Tjæreborg IF, og vi ser besøget i Tjæreborg som en mulighed for, at udvalget kan indhente ideer og inspiration til det videre arbejde,” siger Flemming Nielsen.

Leave a Reply