Gerningsmanden beskrives som 30 – 35 år, 180 – 185 centimeter høj, almindelig af bygning og lys i huden, talte dansk og har en tatovering på højre underarm.

Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Grafik: Adobe/Yesbjerg

Syd- og Sønderjyllands Politi beder endnu en gang om borgernes hjælp til at identificere en mand i 30-års alderen, der flere gange har købt varer i Esbjerg for falske Euro-sedler.

Harald Nyborg og Bilka

Hændelsen fandt dels sted den 29. april 2018 klokken 12.55 i Harald Nyborg i Esbjerg, hvor manden købte varer for 1.795 kroner og betalte med fem falske 50 Euro-sedler.

Dels købte manden samme dag varer for falske Euro-sedler i Bilka i Esbjerg.

Syd- og Sønderjyllands Politi har tidligere bragt efterlysningen i maj, dog uden at få gennembrud i sagen. Og nu forsøger politiet med en ny henvendelse til borgerne.

Se også foto af gerningsmanden.

Signalement

30 – 35 år 180 – 185 centimeter høj, almindelig af bygning og lys i huden Talte dansk Har en tatovering på højre underarm Var iført sorte Nike-sko med hvidt logo og hvid sål, mørkegrønne bukser, mørkeblå dunjakke, lyserød T-shirt med logo, grå kasket og sorte solbriller i forbindelse med hændelsen i Harald Nyborg.

Mener du at vide, hvem manden er, bedes du kontakte Syd- og Sønderjyllands Politi, Områdecenter Nordvest i Esbjerg, på telefon 1-1-4.

Leave a Reply