Tirsdag den  25. september kl. 9-12 er der jobmesse i Østerbyen ved “KRYDSET” på Stengårdsvej 319.

Foto: Esbjerg Kommune

Jobcentret vil gøre en ekstra indsats for borgerne i Østerbyen, og  jobmessen vil forhåbentlig inspirere borgerne og bidrage til en fornyet tro på, at der også er plads til dem på arbejdsmarkedet.

Formålet er at gøre jobmulighederne synlige for de ledige borgere og give ny energi til deres jobsøgning.

– Vi håber på, at jobmessen vil gøre mulighederne synlige og lettilgængelige for både de ledige og for virksomhederne. Vores mål er at skabe det rigtige match for rekruttering, siger Peter Nikolajsen, der er sektionsleder i Jobcenter Esbjerg.

Program for dagen

På dagen vil der være oplæg af AMU Vest og Jobcentrets Energiteam. Lillian Pedersen fra Jobcentret vil bl.a. fortælle om mulighederne i energibranchen. Desuden vil Jobcentret informere om mangelområderne i nærområdet.

Flere lokale virksomheder vil være repræsenterede, og på messen kan deltagerne desuden møde forskellige uddannelsesinstitutioner og frivillige organisationer. Bydelsprojekt 3i1, Vindrosen og Jobcenter Esbjerg har også en stand på messen.

De besøgende kan dumpe ind til en uformel snak ved de enkelte stande eller besøge Jobcenter Esbjergs jobcafé, der er bemandet af en uddannelseskonsulent, der kan hjælpe ledige med information om uddannelses- og jobmuligheder.

Deltagere:

ABC rengøring

AMU Vest

Brinck

Bydelsprojekt 3i1

De forenende dampvaskeri i Vejen

Ehlers Rengøring

Jobcenter – Energiteamet

Jobcenter – Pop Up-butik

Jobcenter – rådgivere og uddannelseskonsulent Peter Worm

REN Service PLUS

SOSU-skolen med to medarbejdere

UC-Syd

Vindrosen

Leave a Reply