I 50 år har Inger Marie hjulpet dem mest særlige behov

Den 21. december fejrer Inger Marie Puggaard et af de sjældne jubilæer. Hun har nemlig arbejdet i stat, amt og kommune i hele 50 år. Inger Marie Puggaard er stadig aktiv i Specialcentret i Ribe og står til rådighed for interviews om 50-års jubilæet.

Inger Marie Puggaard arbejdsliv har blandt andet budt på ansættelser på Ribelund, Aktivitetscentret ved RABU, Specialbørnehaven Spiren og Specialcentret, så der er ingen tvivl om, at hendes hjerte banker for dem med brug for ekstra støtte.

Her er overblikket over ansættelserne:

• 1970-1980: Omsorgselev og derefter omsorgsassistent ved Ribelund
• 1980-1983: Leder af Aktivitetscentret ved RABU
• 1983-2011: Leder af Specialbørnehaven Spiren
• 2011-2016: Leder af Specialpædagogisk Udvikling ved Specialcentret
• 2016-nu: Konsulent ved Specialcentret

Jubilæet er blevet fejret med de allernærmeste kollegaer for at leve op til corona-restriktionerne.

I sin tale sagde centerchef fra Specialcentret, Margit de Place blandt andet:

– Det er i sandhed godt gået og en præstation helt ud over det sædvanlige. Især når vi tager i betragtning, at du faktisk har været meget syg i en periode. Alligevel har du haft lyst, overskud og energi til at fortsætte – og det gør du endnu. Jeg vil aldrig glemme den dag, hvor du fortalte, at du alligevel ikke var helt klar til at stoppe. Tak for din vedholdenhed og din udholdenhed, sagde Margit de Place.

Inger Marie Puggaard arbejder nu nogle ganske få timer hver uge hos Specialcentret og er desuden stadig utrolig aktiv med frivilligt arbejde blandt andet som formand for støtteforeningen i Specialcenter Rabu.

Leave a Reply