Jacqueline Houtved 1

Jacqueline Houtved er modtager af HK’s Fanebærerpris. Prisen bliver uddelt til en særlig elev på hver af regionens uddannelsesinstitutioner indenfor HK’s område.

 

Jacqueline Houtved fra Esbjerg er denne sommers modtager af HK Sydjyllands Fanebærerpris på Rybners EUX Kontor-uddannelse i Esbjerg. Prisen består af træfiguren Fanebærer af Kay Bojesen og et legat på 4.000 kroner, som hun fik overrakt ved dimissionen.

 

Hun blev indstillet af skolen som en af dem, der er gået forrest for at sikre et godt studiemiljø, har udvist et stort engagement og er respekteret af sine medstuderende.

 

– Du har under din uddannelse på EUX, det studierettede forløb, været en sød og behagelig elev med et dejligt smittende humør. Du har været rigtig god til at skabe sammenhold i klassen og sørget for at løse mange praktiske opgaver for at skabe et godt studie- og socialt miljø i klassen. Endvidere har du arbejdet seriøst med opgaverne i fagene og kæmpet for at opnå gode resultater. … Det har været en fornøjelse at have dig som elev, skriver Rybners blandt andet i begrundelsen. 

 

HK Sydjyllands Fanebærerpris er stiftet for at sætte fokus på de elever, der gør en ekstra indsats for, at alle har et godt miljø at lære og udvikle sig i. Prisen bliver uddelt til en elev eller studerende på uddannelsesinstitutioner over hele Sydjylland indenfor HK’s faglige område.

Foto: HK

 

Leave a Reply