Img 1095 1

Beboerne på Esbjerg Kommunes plejehjem kan også i julen 2023 glæde sig over en julegave fra Lida og Oskar Nielsens Fond.

Lida og Oskar Nielsens Fond spreder juleglæde med gaver til alle beboere på Esbjerg Kommunes plejehjem. Foto: Esbjerg Kommune

I julen tænder vi lys i mørket. Lysene er med til at sprede juleglæde og understreger julens magi. Det samme er Lida og Oskar Nielsens Fond, når de igen i år uddeler julegaver til alle beboere på Esbjerg Kommunes plejehjem. Hver enkelt beboer kan se frem til en julegave at forsøde julen med.

– Vi vil gerne bidrage til at sprede juleglæde blandt de ældre, som bor på plejehjem. Derfor har vi også i år besluttet at give beboere på alle plejehjem i Esbjerg Kommune en julegave, siger bestyrelsesformand Bo Bojsen fra Lida og Oskar Nielsens Fond.

Formand for Sundhed & Omsorgsudvalget i Esbjerg Kommune, May-Britt Andrea Andersen, glæder sig på beboernes vegne:

– Jeg vil gerne sige en stor tak til Lida og Oskar Nielsens Fond. Med den flotte beslutning om igen at uddele julegaver er fonden med til at gøre julen til en ekstra god oplevelse for beboerne på alle vores plejehjem. Fondens initiativ er et fornemt eksempel på, hvordan vi sammen kan gøre en forskel og skabe rammerne for det gode liv, siger May-Britt Andrea Andersen.

De første gaver overrækkes 21. december på Bytoften

Bo Bojsen fra Lida og Oskar Nielsens Fond overrækker de første julegaver ved et hyggeligt arrangement for beboere på plejehjemmet Bytoften, Bytoften 67, 6710 Esbjerg V, torsdag den 21. december 2023 kl. 10.30.

Pressen er velkommen til at deltage.


Billede af Esbjerg Kommune

Leave a Reply