Der er igen i år lagt op til flere store musikaftner med kunstnere som blandt andre Alex Vargas, Martin Jensen, Outlandish, Thor Farlov og Hit med 80’erne, når Esbjerg Festuge inviterer til masser af gratis koncerter på Torvet under festugen fra 11. til 20. august 2023.

Foto: Esbjerg Kommune

Det er med at sætte et stort kryds hen over kalenderen fra den 11. til den 20. august 2023, hvor Esbjerg Festuge igen er klar til at forvandle Danmarks 5. største by til et sandt mekka for alle musikelskere.

Musikprogrammet er nemlig klar, og det er med kunstnere som blandt andre Dopha, Danser med Piger, Faustix, Djämes Braun & Vild $mith til de mange gratis koncerter på Torvet.

Stor åbningsaften

Festugens Torvescene åbnes i år fredag den 11. august med et bluesbrag ud over det sædvanlige, når The Blues Brothers Souvenir Show iført sorte solbriller, sort hat og sort habit lægger fra land med en kuffert proppet med nogle af de bedste rhythm’n’blues- og soulklassikere. Herefter er skønne Dopha klar til at indtage Esbjerg med hendes pulserende, melankolsk poprock, hvor hun sender publikum gennem hele følelsesregistret og direkte ud på dansegulvet. Første aften sluttes af med en hyldest til Queens udødelige musik, når Kind of Magic forkæler os med store klassikere som We Will Rock You, We Are The Champions og Don’t Stop Me Now.

Gutterne indtager Esbjerg

Lørdag 12. august er det de unge mænd, der er klar til at træde i karakter og sende Esbjerg ud over stepperne med ørehængere som Vild idag syg i morgen og Kvinder og Kanoner med Djämes Braun x Vild $mith og Solen Op med den unge hitmager Thor Farlov, der blev kendt som den ene frontfigur i duoen Citibois. Før den unge dj Faustix slutter aftenen af med vilde beats til øregangene.

MUSIC4FREE kræser for de unge

Igen i år gentages succesen med MUSIC4FREE i samarbejde med Skala.fm. Det sker fredag den 18. august 2023, hvor der er lagt op til massiv dansefest for de unge. Her er Alex Vargas, Martin Jensen, Danser Med Piger, Daniel Schulz og Ida Laurberg på plakaten.

Outlandish og Hit med 80’erne lukker og slukker

Festugens musikprogram sluttes af lørdag den 19. august med Peter Ebberfeld, der har taget sit band med og giver os hits som Byens Bedste Bryster og Leve Uden Dig, før popstjernerne fra Outlandishovertager scenen med deres store hits som Aicha, Guantanamo og I Only Ask Of God.

Før de lokale stjerner fra Hit med 80’erne lukker og slukker festugens musikprogram ved at sende os alle sammen tilbage til 80’ernes med de udødelige klassikere, der er garanti for enhver god fest.

Se hele musikprogrammet her

Leave a Reply