FBI Comedy Tour sender tre af Danmarks sjoveste komikere på Danmarksturné, så du kan opleve en bid af Danmarks bedste comedy i Musikhuset Esbjerg og byens sjoveste klub, MHE Comedy Club.

Foto: Musikhuset Esbjerg

Det er comedy-sværvægteren Carsten Bang, kendt fra blandt andet 5. halvleg på Kanal 5, der tager komiker og radiovært Heino Hansen og Danmarks sjoveste tømrer, Anders Nielsen, med på comedy-tour i hele landet – og nu til Musikhuset Esbjerg.

Carsten Bang er tilbagelænet og rar, men han er ikke bange for at sige sin mening direkte og uden omsvøb. Han har været en del af den danske standup-scene i mange år, og der er garanti for underholdning, når Carsten Bang træder på scenen. 

Heino Hansen er en komiker, du ikke vil gå glip af. Han rammer plet hver gang med sin underspillet og selvironiske stil. Han tager udgangspunkt i sin egen hverdag og de observationer, han gør sig.

Anders Nielsen er uddannet tømrer, men begyndte efterfølgende at optræde som komikere. Han tager afsæt i de personlige oplevelser, han har gjort gennem 10 år i byggebranchen. Han tager dig med ind i en håndværkers univers med skarpe pointer og ironisk distance. 

Teaterloungen vil være åben efter arrangement, hvor bar, dæmpet musik og afslappet stemning er i fokus.

Tid: 15. november 2018 kl. 19.30

Sted: Musikhuset Esbjerg, Mødesal

Leave a Reply