Bakkeskolens super lækre e-sportslokaler var i dag rammen om et storslående Fortnite arrangement. Allerede før dørene officielt åbnede klokken 11, var der masser af fremmødte børn, unge og forældre. Blot 8 minutter over 11 var der kø for at komme ind og spille med i turneringen.

Foto: Christina Simonia Straarup

Fortnite er det nye sort

Det var Yesbjerg, der i samarbejde med SGI, eSport Esbjerg og E-sportslinien på Bakkeskolen havde lavet et gratis arrangement, hvor alle interesserede kunne komme og deltage i en hyggelig dag med ligesindede. Og med et fyldt lokale og 40 PCer, der var optaget hele tiden, må det siges at være en kæmpe succes.
Fortnite er for alvor landet i Esbjerg.

Fortnite er et gratis spil fra spiludvikleren Epic Games

Seriøse gamere
Stemningen i lokalet var intens og de fremmødte kunne vælge at spille solo eller i hold af 4. Rekorden for hold og dermed dagens bedste team blev Puff Team med samlet 17 assinationer, skarpt efterfulgt af holdet Prikkerne, som kæmpede bravt og nåede op på hele 16 kills.

Dagens vinder i solo blev 14 årige Taisir Al-Tai med 13 drab, og det var med spænding til det sidste,  mens alle vennerne omkring ham heppede og glædede sig over sejren.

Team Puff
Lokalerne var fyldt helt op af spillende drenge
Vild jubel i det øjeblik Taisir Al-Tai vinder spillet med 13 kills
Sejren er i hus
Spænding og intensitet

Leave a Reply