Lørdag holdt Danmarks største forhandler af skønhedsprodukter en storslået liveauktion på Facebook. Der blev indsamlet over 200.000 kroner, som alle går til Støt Brysterne – til ære for stifterens kræftsyge mor.

Foto: PR

Makeovers, specialdesignede T-shirts og koncertbilletter. Det, og meget mere, kunne deltagerne  i lørdagens liveauktion hos Nicehair.dk byde på. I anledning af Lyserød Lørdag var formålet at samle så mange penge som muligt ind til Støt Brysterne.

— Auktionen gik over al forventning. Vi endte med at samle over 200.000 kroner ind. Folk var så engagerede, og det viser virkelig, hvor meget den her sag betyder for mange. Det er jeg meget stolt af og dybt rørt over, fortæller Tonny Nielsen Bruun, der er stifter, medejer og kommerciel direktør i Nicehair.dk.

For ham er der en særlig motivation bag donationen til kampen mod kræft. Iværksætterens 58-årige mor har nemlig fået konstateret uhelbredelig kræft, og hun stod ved siden af ham under hele auktionen.

— Det her er en måde at håndtere min sorg på. Jeg bruger min sorg og bitterhed som drive til at gøre noget aktivt for at hjælpe dem, der står i samme forfærdelige situation. Det var tydeligt at se, at det også berørte min mor at se, hvordan folk bakker op. Hun bød endda selv på flere auktioner, fortæller han.

Skal støvsuge kundes bil

Selvom Nicehair.dk specialiserer sig i skønhedsprodukter, var det ikke kun hårshampoo og dagcremer, deltagerne kunne byde på ved lørdagens auktion. Tonny Nielsen Bruun satte nemlig også sig selv til salg.

— Jeg er blevet købt til at støvsuge en kundes bil og så efterlade en goodiebag på bagsædet. Det er jo godt, at vi også kan lave noget sjov midt i al det her alvorlige – og så samtidig støtte den gode sag, siger han.

Ifølge ham er planen at samle endnu flere penge ind til kampen mod kræft.

— Vi har planer om at lave vores eget hold til Stafet for livet, hvor pengene jo også går til Kræftens Bekæmpelse. Som altid går jeg gå all-in, så jeg regner selvfølgelig med, at vi bliver det hold, der samler mest ind i Esbjerg det år. Vi kommer helt sikkert også til at gøre noget i forbindelse med Støt Brysterne næste år. Det er så fantastisk at have muligheden for at hjælpe til, særligt når man er en af dem, der har det tæt inde på livet.

Leave a Reply