Esbjergenserne er vilde med at bygge selv

0
602
Fotograf Simonia
Fotograf Simonia

Næsten udsolgt i Sønderris

33 byggegrunde blev revet væk, da Esbjerg Kommune i maj og juni satte nye grunde til salg i Erisvænget. Nye udstykninger kommer til i efteråret i Nørregårdsparken i Andrup og Marbækparken i Hjerting.

Grundsalget går rigtigt godt i Esbjerg Kommune, og interessen for de nye udstykninger i kommunen er stor. Alene i det første halve år af 2018 er der solgt 75 parcelhusgrunde, mens der i 2017 blev solgt 89 parcelhusgrunde, og i 2016 67 grunde. “Jeg er selvfølgelig rigtig glad for, at så mange mennesker har lyst til at bygge deres drømmehus i Esbjerg Kommune, både dem som har boet her i mange år, og dem som kommer hertil som tilflyttere”, siger borgmester Jesper Frost Rasmussen.

Erisvænget, Sønderris

En god del af de grunde, som er solgt i 2018, ligger på Erisvænget i Sønderris. Her har været stor interesse for den nye udstykning. Faktisk så stor, at hele 200 personer havde skrevet sig op til at få tilsendt udbudsmateriale blandt andet via byggegrunde.esbjergkommune.dk.

Den store interesse resulterede i to budrunder på de nye byggegrunde i løbet af maj og juni måned. Her blev 33 af de 36 grunde solgt. De sidste ledige grunde kan ses på kommunens hjemmeside for byggegrunde.

Er det ikke lige Sønderris, der er drømmen, så er der mange andre muligheder rundt omkring i kommunen.

Blandt andet kommer der til efteråret nye udstykninger både i Nørregårdsparken i Andrup og Marbækparken i Hjerting. Samtidig er der allerede et bredt udvalg af salgsklare byggegrunde både i den sydlige og østlige del af kommunen.

“Det er vigtigt for Esbjerg Kommune at der er et bredt udbud af grunde, og at vi kan imødekomme efterspørgslen, så der er grunde for enhver smag, og ikke kun i de store byer. Derfor ser vi også løbende på nye områder, som kan udstykkes til attraktive grunde. Det sker i tæt dialog med lokalrådene, som har det bedste lokalkendskab, og kan fungere som ambassadører for deres områder,” fortæller Jesper Frost Rasmussen.

Du kan se alle udstykninger i Esbjerg Kommune her:
http://byggegrunde.esbjergkommune.dk/

Leave a Reply