Esbjerg revyen afslører holdet for 2020

0
712

Gensyn og nye navne

Billetsalget til EsbjergRevyen 2020 er allerede i fuld gang, og nu kan vi også afsløre, hvem der skal stå på scenen i Teatersalen på Musikhuset. Vi er meget stolte af at kunne præsentere et særdeles spændende og stjernebesat hold, der byder på både gensyn med velkendte navne, samt nye bekendtskaber :

Trine Gadeberg – Det er tredje gang, Trine skal medvirke i EsbjergRevyen. Hun har netop afsluttet en succesfuld turne med sin egen opfindelse City Singler, og i øjeblikket er hun på juleturné med Linje 3. Og 2020 starter med en stor rolle i musicalen Mamma Mia, derefter er det Hjørring Revyen og så direkte videre til Esbjerg. Med store revypriser som både Årets Dirch og Årets Tekstforfatter i bagagen er der vist ingen tvivl om, at Trine vil indtage sin hjemmebane Esbjerg på vanlig festlig og sprudlende vis.

Jan Svarrer – Jan Svarrer har været med lige siden den første EsbjergRevy på Musikhuset i 2017. Hans kropskomik og underspillede figurer har slået benene væk under både det esbjergensiske publikum men også rundt omkring i landet, hvor han turnerer med sit eget solo show, samtidig med at han er en efterspurgt foredragsholder og konferencier. Jan er født og opvokset her i Esbjerg, så han er et dejligt lokalt islæt, der både kan skrive, synge, spille og være rablende, vanvittig morsom.

Rasmus Krogsgaard -Skuespiller, entertainer, musiker, sanger, parodist, komponist. Rasmus kan skrive mange titler på visitkortet. Han er kendt landet over, bl.a for sin medvirkende på de store revyscener og for sine mange skarpe parodier, og han har gennem årene modtaget priser både som Årets Revykunstner, Årets Parodi og Årets Revyforfatter, men det er altså første gang vi får fornøjelsen af ham her i EsbjergRevyen. Inden han kommer til Esbjerg, skal han medvirke i Kerteminde Revyen, ligesom han også medvirker i Den Ny Opera og operaselskabet Figaros vanvittige og morsomme fortolkning af Elverhøj. Rasmus løb for nylig med prisen som ”Årets Gak 2019”, ved TV2Charlies satireshow ”Året der Gak” med et nummer han selv både havde skrevet tekst og musik til.

Teit Samsø – Teit er en af landets bedste musical performere. Han er uddannet fra Musicalakademiet i Fredericia, og har i øjeblikket en af de bærende roller i kæmpe successen ”Tarzan”, hvor han spiller sølvryg-gorillaen Kerchack. Derudover har han haft større roller i et hav af andre musicals, bl.a ”Aladdin”, ”Jukebox”, ”Saturday Night Fever” og ikke mindst i ”Seebach The Musical” hvor han på skift har spillet begge hovedroller som både Tommy og Rasmus Seebach. Han har også prøvet kræfter med Melodi Grand Prix, ligesom han turnerer flittigt med sit Seebach hyldest band ”Under Stjernerne”. Men nu gælder det revy scenen, og det bliver altså her i Esbjerg, Teit får sin revy debut.

Kapelmester Peter Bom – Peter har været med siden den første EsbjergRevy på Musikhuset i 2017. Han er en fremragende pianist og komponist, der kan fremtrylle de smukkeste melodier og harmonier. Han sidder ene mand ved tangenterne og lyder som et helt kor og orkester. Peter er også fast kapelmester i Kerteminde Revyen, hvor han i 2020 kan fejre 10 års jubilæum.

EsbjergRevyen har premiere den 20. august 2020 – billetter købes på www.esbjergrevyen.dk og www.mhe.dk. Der er mulighed for tilkøb af 3-retters menu alle dage.

Yderligere info : Hanne Bjørnskov, hanne@esbjergrevyen.dk, mobil 26 79 05 58

Foto af Esbjerg revyen

Leave a Reply