Esbjerg Museum opruster

0
1789


Fra januar omlægger Esbjerg Museum sine åbningstider, så færre oplever at komme til en lukket dør. 


Foto: Yesbjerg/Adobe

Siden Esbjerg Museum genåbnede i januar 2018, har der været forvirring om, hvornår museet egentlig var åbent. Derfor ændrer museet nu åbningstiderne, så det bliver nemmere at komme på museum. 

“Vi har haft nogle åbningstider, som var svære at forklare. Vi fik tilbagemeldinger om, at folk kom til en lukket dør, selvom de havde forsøgt at orientere sig om, hvornår de kunne komme ind”, fortæller Kenneth Mørk, der er Publikums- og Marketingschef hos Sydvestjyske Museer, som Esbjerg Museum hører til hos. 

“Vi har dedikeret mandag, tirsdag og onsdag formiddag til vores undervisningssamarbejde med MYRTHUE Natur, Kultur og Læring. Men vi måtte også spørge os selv, om det er rimeligt at holde en hel dagen lukket, bare fordi, der er optaget om formiddagen. Det synes vi ikke. Og så giver det slet ingen mening ikke at have åbent for fuld skrald, når der er turister i byen, ” siger Kenneth Mørk. 

Museets overvejelser betyder, at det nu holder åbent kl. 13-17 på alle hverdage og 10-16 i weekenderne i lavsæsonen, mens dørene er åbne alle dage kl. 10-17 i turistsæsonen.
Total set, betyder det at museet udvider åbningstimerne i 2019 med over 350 timer.

De daginstitutioner og skoler, som gerne vil se museets udstillinger eller have en rundvisning torsdag eller fredag formiddag, skal blot kontakte museet, så bliver der åbnet for dem.

Leave a Reply