Esbjerg Lufthavn byder nu en ny kunde velkommen, og derfor renoveres og udvides hangarkapaciteten betragteligt.

Esbjerg Lufthavn byder velkommen til en ny kunde, som vil leje hangarkapacitet i lufthavnen.

“Når nye kunder kommer til Esbjerg, så vil det være med til at understøtte aktivitetsniveauet i lufthavnen. Og mon ikke også, at nogle af vores lokale virksomheder får øjnene op for luftfartsfirmaet, når de er tilstede i Esbjerg Lufthavn”, siger formand for Teknik & Byggeudvalget Søren Heide Lambertsen.

I begyndelsen vil en business jet holde til i en af lufthavnens eksisterende hangarer, som med få ændringer midlertidigt kan huse flyet. Imens arbejdes der også på en mere permanent løsning. Esbjerg Lufthavn har fornyeligt overtaget Uni-flys hangar, og nu begynder en større renovering og udvidelse af de eksisterende faciliteter. Når renoveringen er gennemført i begyndelsen af 2020, vil hangaren leve op til de krav, som luftfartsselskaberne har.

“Vi har budt den nye kunde velkommen, fordi der er god sammenhæng mellem deres behov og vores faciliteter. I foråret forventer vi, at endnu et fly fra virksomhedens flåde kan få til huse her i lufthavnen, og vi glæder os til at udvide samarbejdet”, siger lufthavnschef John Nielsen.

Leave a Reply