Nu går det løs for et nyt hold af innovative iværksættere, der ønsker et boost til forretningen. Boost Esbjerg tilbyder et gratis forretningsudviklingsforløb for lokale iværksættere, der ønsker sparring til videreudvikling af forretningen.

Den 19. november – i forbindelse med iværksætterugen – afholdes et kick off arrangement på Aalborg Universitet – Esbjerg, hvor interesserede iværksættere kan høre mere om forløbet og hvor tidligere Boost-deltagere deler ud af erfaringerne. Arrangementet er tænkt som informationsdeling mellem hhv. tidligere- og kommende Boost deltagere samt lokale interessenter indenfor iværksætteri.

Tidligere deltager, 3bustilbud.dk er ikke i tvivl om at forløbet har været en hjælpende hånd i den rigtige retning: ”Når man er iværksætter, har man mange forskellige kasketter på og skal forholde sig til både samarbejdspartnere, kunder, moms og marketing – så er det godt at få gode råd fra en mentor, der har prøvet det hele før. Jeg fik rigtig god hjælp til at få virksomheden det næste skridt,” fortæller stifter Daniel R. Jensen.

Nye muligheder
Boost Esbjerg er for nylig blevet en del af det i forvejen etablerede initiativ Next Step Challenge, hvor erfarne forretningsudviklere og tilknyttede mentorer fra det etablerede erhvervsliv, vil give inspiration, sparring og netværk som støtte til de nye, ambitiøse virksomheder. 

”Vi håber at rigtig mange iværksættere vil møde op på dagen og få en snak med forretningsudviklere, mentorer og interessenter omkring mulighederne for sparring til vækst og udvikling. Det er for os meget vigtigt at supportere de helt tidlige spirer og forhåbentlig skabe en underskov af iværksættere, som senere kan accelerere og skabe vækst for vores lokale erhvervsliv,” siger Lisbeth Valther, CEO i Boost Esbjerg og Next Step Challenge.

Har du en ny forretningsidé? Eller brænder du for iværksætteri i Esbjerg og omegn? Så kom med til en eftermiddag i mulighedernes tegn den 19. november 2019 kl. 15.00 på Aalborg Universitet – Esbjerg Campus, Niels Bohrsvej 8, DK-6700 Esbjerg eller se mere på boostesbjerg.dk

Tilmelding til eventet, senest den 15/11 på kontakt@boostesbjerg.dk

Leave a Reply