Kan en ballon fungere som en slags forstørrelsesglas? Kan man trække farverne ud af et efterårsblad? Og hvad har det med dig og mig at gøre?
På årets efterårsferieworkshops skal vi rundt i udstillingen.

Wunderkammer 3 – DNArt, hvor billedkunst og DNA-forskning blandes. Måske ved I noget om, hvad DNA er, og hvilken betydning det har for, hvordan vi ser ud, og hvordan vores kroppe fungerer?


I udstillingen træder vi ind i en anderledes verden – et forunderligt rum mellem udstilling og laboratorium, fortid og fremtid, virkelighed og fantasi. Blandt de overraskende værker får vi mulighed for at undre os, tale om DNA, om os selv og om kunsten. Vi skal bl.a. opleve en skulptur, der er en blanding af en blæksprutte og celler fra en menneskelever, og malerier, der endnu ikke er færdige, fordi farverne fortsat er under forvandling.
Værkstedet omdannes til et laboratorium for undersøgelser af farver – og måske af os selv. Workshoppen henvender sig primært til børn fra 6 år og opefter. Vi gentager programmet, og man skal således kun kunne deltage én af dagene.
Hvor: Esbjerg Kunstmuseum, Havnegade 20, 6700 Esbjerg
Hvornår: Tirsdag d. 19/10 – fredag d. 22/10. Hver dag kl. 10.30 – ca. 12.30.
Pris: 20 kr. pr. barn (til materialer). Betales på dagen. Voksne betaler almindelig entré til museet, hvis de ønsker at deltage (gælder ikke voksne, der følger en institutionsgruppe).

Tilmelding nødvendig på boe@eskum.dk

Foto: Esbjerg Kunstmuseum

Leave a Reply