Det skal være let og overskueligt for virksomheder enten at udvide eller slå sig ned i Esbjerg Kommune. Derfor præsenterer Esbjerg Kommune en ny hjemmeside, der bygger videre på den succes, som kommunen har haft med hjemmesiden med salg af parcelhusgrunde.

Hjemmesiden viser, hvor der der findes ledige erhvervsgrunde i hele Esbjerg Kommune.

Foto: Esbjerg Kommune

Med den eksisterende hjemmeside har Esbjerg Kommune på knapt et halvt år haft 17.000 besøgende og har allerede solgt 81 private byggegrunde i 2019. De mange købere har rost hjemmesiden, som giver et samlet overblik over alle de informationer, som potentielle købere måtte have brug for i forbindelse med et køb. Nu lanceres en søsterside, dedikeret til erhvervsgrunde, nemlig www.erhvervsgrunde.esbjergkommune.dk.

“Processen omkring erhvervsgrunde er selvfølgelig mere kompliceret sammenlignet med byggegrunde til private. Men med den nye hjemmeside får vi skabt et udstillingsvindue, hvor interesserede virksomheder kan snuse til de erhvervsgrunde, vi har på hylderne i øjeblikket, og de kan stille skarpt på netop deres behov. Et klik på den nye hjemmeside skal gerne være første skridt til en nærmere dialog, som vi altid står klar til at gå ind i”, siger borgmester Jesper Frost Rasmussen.

Virksomhederne har på hjemmesiden nem adgang til at beregne et prisoverslag på de arealer, som måtte have interesse, og kan samtidig finde svar på nogle af de spørgsmål, der ofte dukker op, når en virksomhed overvejer at bygge nyt eller bygge til.

“Efter at have udforsket lidt på hjemmesiden, er det næste som regel, at en virksomhed ønsker at tage direkte kontakt til Esbjerg Kommune for at høre nærmere. Den del bliver meget lige til med den nye hjemmeside. Så snart der er taget kontakt her, står både kommunen og Business Esbjerg klar i et samarbejde, til at hjælpe og guide virksomheden med den fremtidige etablering”, uddyber Jesper Frost Rasmussen.

 

Alle erhvervsgrunde har udførlige beskrivelser. 

Alt efter omfanget af et nybyggeri tilbyder Esbjerg Kommune en service i form af en virksomhedslods eller en taskforce, der begge har til formål at gøre det lettere og mere overskueligt at købe en grund og indhente de nødvendige tilladelser. Alt det kan man læse mere om på den nye hjemmeside.

Leave a Reply