Esbjerg Energy skifter målmanden ud


Esbjerg Energy og den 23-årige finske målmand Karolus Kaarlehto ophæver samarbejdet med øjeblikkelig virkning efter gensidig aftale. Det oplyser formand Søren Mathiasen fra Esbjerg Energy.

Jeg vil gerne takke Karolus Kaarlehto for samarbejdet i de forgangne måneder og ønsker ham alt godt fremover. Vi har haft en dialog og har sammen fundet ud af, at det er bedst, at samarbejdet ophører. Det drager vi konsekvensen af, forklarer Energy-formanden.

Karolus Kaarlehto har før skiftet til Esbjerg Energy spillet i de to bedste finske rækker ligesom han har repræsenteret Finland ved en U20-slutrunde.

I stedet har vi lejet den 19-årige danske keeper Mads Søgaard af canadiske Medicine Hat Tigers, der spiller i WHL. Vi kender ham ikke mindst fra sæsonen 2016/2017, hvor han spillede i Esbjerg, men har også fulgt ham før og efter, fortsætter Søren Mathiasen.


Mads Søgaard er født og opvokset i Aalborg, hvor han spillede indtil han skiftede til Esbjerg. Efter sæsonen i Esbjerg skiftede han til Austin Bruins i NAHL. De to seneste sæsoner har den to meter høje målmand repræsenteret Medicine Hat Tigers i WHL.

Med Mads Søgaard henter vi en talentfuld målmand, der kender Esbjerg og Energy-organisationen. Vi har et godt indtryk af Mads fra tiden i Esbjerg og kender hans talent. Derfor er det med stor glæde, vi kan knytte ham til truppen, slutter Energy-formanden.


Mads Søgaard har repræsenteret Danmark ved to U18-slutrunder og en U20-slutrunde.

Facebook kommentarer

Leave a Reply