Esbjerg Energy og Metal Ligaen sendte 550.153 kr. af sted til Knæk Cancer

Et flot beløb i en svær tid går direkte fra dansk ishockey til Knæk Cancer-kampagnen.


I de seneste to uger har de ni danske Metal Liga-klubber stået sammen i kampen mod Cancer. Har man været Esbjerg Energy-fan, har man formentlig lagt mærke til de mange tiltag, auktioner, billeder og videoklip, der har støttet kampen mod Cancer.
Esbjerg Energy, har takket være alle der har støttet op om indsamlingen, alene sendt 83.405 kr. afsted til Metal Ligaens Knæk Cancer-kampagne, der samlet set har givet 550.153 kr.

 • Vi er stolte over den indsats spillere, ledere og ansatte har gjort, for at samle ind i vores nærmiljø. Det er en svær tid for os alle, men alligevel har der været overskud til at give en hånd med til den evige kamp mod Cancer.
  Også de spillere, der selv har været ramt af Cancer – eller har haft nære slægtninge, der har været ramt – er stået frem med åbenhed og appel til at støtte. En kamp, der forhåbentlig kæmpes færdig en gang ud i fremtiden.
  Blandt mange tiltag har man kunnet se Esbjerg Energy spille to kampe i specielle Knæk Cancer- trøjer, der efterfølgende har været på auktion. Overskuddet er gået ubeskåret til kampagnen.
  I Esbjerg Energy lavede vi også en ́Knæk Cancer Blomst ́, med spillere liggende på isen. Vores opslag blev postet på instagram-profil, hvorefter vi fik en henvendelse fra ́Knæk Cancer ́. Herefter blev vores billede/illustration af ́Knæk Cancer Blomsten ́ vist og nævnt i Go’morgen Danmark.
 • Samtlige ishockeyklubber tog i sidste sæson ansvar ved forskellige tiltag i deres nærmiljø og samlede over en million kroner ind til velgørende formål. Nu rejser vi i flok og står sammen som liga. Den linje vil vi fortsætte i fremtiden, siger Metal Ligaens kommercielle chef, Thomas Bjuring.
 • Vi skylder også en kæmpe tak til de danske ishockeydommere, der afstod fra deres honorarer op mod Knæk Cancer-showet og på den måde skaffede 60.000 kroner til indsamlingen. Sikke et hjerte, de har vist.
  I det hele taget har dansk ishockey vist et kæmpe hjerte med den her aktion og indsamling og tusinde tak til alle jer der har støttet op om os.
  Vores slogan i Esbjerg Energy ́WHEN WE STAND TOGETHER ́ giver så meget mening, både på og underfor isen. Vi har igen bevist, at ting kan lykkes, selv i en rigtig svær tid, når bare vi står sammen!
  ESBJERG ELITE ISHOCKEY A/S
  Gl. Vardevej 82 – 6700 Esbjerg
  Tlf.: 7612 66 18 – Mail: info@esbjergenergy.dk

Leave a Reply