Esbjerg Energy får nye kræfter

0
107

Efter tre sæsoner i konkurrerende Metal Liga-klubber vender 23-årige Søren Nielsen tilbage til hjembyen og Esbjerg Energy. Det sker som led i en toårig aftale. Det glæder os i Energy, at Søren Nielsen har valgt at fortsætte karrieren hos os i Esbjerg. Han kender kulturen i Esbjerg og det er positivt, når nogle vælger at vende hjem, udtaler bestyrelsesformand Søren Mathiasen fra Esbjerg Energy.

Søren Nielsen spillede i to år for Odense Bulldogs, hvor det blev til 90 kampe, 29 mål og i alt 64 point. I sidste sæson repræsenterede den 183 cm høje center Frederikshavn White Hawks, hvor han spillede 48 kampe, scorede 13 mål og tegnede sig for 31 point.

I de tre år hvor Søren Nielsen har spillet i konkurrerende klubber har han øget antallet af mål og assists. Samtidigt har han repræsenteret Danmark på A-landsholdet gennem flere år og i flere træningsturneringer.

Søren har prøvet sig af i andre miljøer. Han bringer derfor erfaringer og indtryk med hjem til Esbjerg, som kan komme ham og truppen til gode. Hans erfaringer kan givetvis bruges positivt på isen og i omklædningsrummet, fortsætter Energy-formanden.

Søren Nielsen debuterede for EfB Ishockey i sæsonen 2012-2013 og nåede at sikre sig en sølvmedalje og to guldhjelme inden turen gik væk fra fødebyen og Esbjerg Energy.

Leave a Reply