Esbjerg Energy forlænger aftalen med den 26-årige forward Jesse Mychan, så canadieren også i næste sæson optræder i den gule Esbjerg-trøje.

Foto: Esbjerg Energy

– Jeg er glad for at være her og værdsætter den gode behandling både trænerteamet og organisationen har givet mig. Esbjerg Energy er en god klub, forholdene her er gode og jeg kan lide byen. Min kone kommer snart herover og hun og vores to hunde vil være her hele næste sæson, fortæller canadieren fra Saskatoon.

– Jeg har bl.a. spillet i Nordamerika, i Tyskland og senest i Slovakiet. Danmark og Esbjerg er et rart, familievenligt sted at være. Her er sikkert, man kan føle sig tryg med familien og her er rent og pænt. Så Esbjerg er et godt sted for min familie. Jesse Mychan har spillet mere end 200 kampe i East Coast Hockey League, har optrådt i American Hockey League og har spillet i Tyskland, Østrig, England og Slovakiet.

– På isen er jeg glad for at spille sammen med to begavede og talentfulde unge spillere, Niklas Andersen og Christian Wejse. Jeg synes samarbejdet fungerer godt, så jeg kan kun håbe og arbejde på, at vi kan fortsætte succesen, forklarer den 188 cm høje forward. Jesse Mychan har i de første 24 kampe scoret ti mål og leveret oplægget til yderligere syv scoringer for Energy.

– Jeg blev overrasket over kvaliteten i Metal Ligaen. Det er en liga med mange dygtige unge spillere. Specielt tempoet er højt, og det stiller store krav til spillernes skøjteløb. Så Metal Ligaen er en attraktiv liga at spille i, slutter Jesse Mychan.

– Jesse kom sent ind i truppen. Men han passer rigtigt godt ind her. Han har en god størrelse, er dygtig på skøjterne og leverer altid en solid indsats. Og så er han en gevinst i omklædningsrummet, pointerer cheftræner og sportschef Mark Pederson fra Esbjerg Energy.

Leave a Reply