Energy klar til to spændende kampe mod Herning

0
713

Et kompakt kampprogram præger oftest julen hos spillerne i Metal Ligaen og julen 2018 er ingen undtagelse.

Foto: Yesbjerg / Adobe

Esbjerg Energy-spillerne spillede sidste kamp inden jul da Aalborg Pirates blev besejret med 3-0 den 21. december. Allerede nu venter to kampe mod Herning Blue Fox.

Fredag den 28. gæster Esbjerg Energy, Kvik Hockey Arena i Herning, hvor ”Blue Fox” tager imod klokken 19.30 . Lørdag den 29. klokken 19.00 lægger Granly Hockey Arena is til returopgøret, når midtjyderne gæster Vestjylland og Hal 2.

Det føles som lang tid siden vi har mødt Herning, og nu møder vi dem to gange .
Der er tale om et lokalopgør med en traditionsrig rivalisering mellem de to hold. Der er på flere måder meget at spille om, vurderer cheftræner Mark Pederson fra Esbjerg Energy.

Esbjerg Energy tabte i september 3-2 i Granly Hockey Arena til Herning i sæsonens tredje spillerunde efter ”overtime”. Revancherede nederlaget i starten af november, da vestjyderne sejrede med 5-2 på den jyske hede.

Lokalopgørene er altid specielle for spillerne. De to mandskaber ligger tæt i tabellen og begge mandskaber fik en skuffende start på sæsonen.
Efter en periode med såvel gode præstationer på isen som pæne resultater, så der er meget på spil, fortsætter Energy-coachen.

Esbjerg Energy er Metal Ligaens nummer fem med 39 point efter 26 spillede kampe. HerningBlue Fox er nummer seks med point efter 25 kampe.
Herning Blue Fox er et mandskab, som er justeret lidt i løbet af sæsonen. Der er tilført nye spillere, som har styrket midtjyderne og Herning er bestemt et godt hold.
Vi skal arbejde hårdt og disciplineret gennem 60 minutter, hvis vi skal trække os succesfuldt ud af kampene, understreger canadieren.

Herning Blue Fox gik på juleferie med et 4-3 nederlag til SønderjyskE efter ”overtime” og straffeslag.
Vi har nu fuldt fokus på fredagens kamp i Herning.
Men i trænerstaben forbereder vi os på en januar måned, som er lidt atypisk.
Vi er ikke en del af ”Final Four” og samtidigt skulle vi have mødt Hvidovre tre gange. Det betyder, at spillernes normale rutine udfordres, men samtidigt kræver kampene fuldt fokus.
Omvendt giver det knap så kompakte program os mulighed for at arbejde mere i dybden. med detaljer i spillet. Vi håber at kunne drage fordel af det, slutter Mark Pederson.

Tid: lørdag den 29. klokken 19.00

Sted: Granly Hockey Arena Hal 2.

Fredagens kamp i Herning kan ses på TV2 Sport.

Leave a Reply