Tirsdag klokken 19.00 er der igen mulighed for en sejr til Esbjerg Energy, når Hvidovre Fighters gæster Granly Hockey Arena, hal 2. Men holdet fra den københavnske forstad har tidligere drillet esbjergenserne, senest da vestjyderne i september tabte 5-2 i Allan Villadsen Ishockey Arena.

Grafik: Yesbjerg/Adobe

Vi har muligvis ubevidst undervurderet Hvidovre, og man kunne tænke sig, at vi derfor ikke var 100 procent klar til kampen. Og så har Hvidovre arbejdet 100 procent imod os og den arbejdsindsats har de formået at udnytte, selv om de på papiret ikke råder over Metal Ligaens stærkeste hold.

I tabellen ligger Hvidovre kun to point efter os, og selv om grundspillet er langt og vi skal kæmpe om det i mange kampe, så er der foreløbige placeringer og vigtige point på spil, når Fighters kommer til Esbjerg, forklarer cheftræner Mark Pederson fra Esbjerg Energy.

Esbjerg Energy er placeret på Metal Ligaens 6. plads med 18 point efter 15 kampe. Hvidovre Fighters er nummer 9 med 16 point efter 15 kampe.

Ja, Hvidovre ligger tæt på os i tabellen, og er sammen med os en del af en gruppe på seks hold, der kæmper om de vigtige placeringer. Det bliver spændende at følge de kommende kampe i Metal Ligaen og det må og skal give god ishockey, fortsætter Energy-coachen.

Den forgangne uge bød på samlinger på såvel det danske landshold, som på U20- og U18- landsholdene. Esbjerg Energy var repræsenteret af Felix Scheel og Anders Krogsgaard på seniorlandsholdet. Andreas Grundtvig, Oliver Kjær og Oliver Jessen var med U20-landsholdet, mens Jonas G. Torbensen var med U18-landsholdet.

De danske spillere kæmper hårdt for at få lov til at repræsentere Danmark. Det er vigtigt for spillerne og for deres udvikling. Men det er også vigtigt for Esbjerg Energy som organisation, at vore spillere udvikler sig og bliver dygtigere, så jeg er helt klart tilfreds med, at vi er repræsenteret med seks spillere.

Vi spillede jo i Herning og vandt 5-2 sidste søndag, så det var helt naturligt at give de øvrige spillere lidt fri og gøre træningen frivillig. Det gav mulighed for at nogle kunne samle lidt kræfter og få renset hovederne.

Nu er alle spillere kommet retur og alle har fuldt fokus på klubholdet og Metal Ligaen. Opgaven er Hvidovre, så jeg forventer, at vi har lært af nederlaget i september og vil være 100 procent klar fra start, slutter Mark Pederson.

Leave a Reply