Energy skal revanchere – skuffende nederlag mod Herlev.

Foto: Yesbjerg/Adobe

Efter et skuffende overtidsnederlag på 5-4 i Herlev Skøjtehal søndag eftermiddag i Metal Ligaen er der mulighed for hurtig revanche, når spillerne fra Herlev Eagles tirsdag aften klokken 19.00 gæster Granly Hockey Arena, hvor Esbjerg Energy tager imod.

– Disse back-to-back kampe, hvor to kampe mod samme modstander følger hinanden, giver en frisk erindring til aktørerne på og udenfor isen. Man husker modstanderen og den seneste kamp. Det er vores opgave i trænerteamet at justere og optimere indsatsen og generelt søge at gøre tingene lidt bedre, fortæller cheftræner Mark Pederson fra Esbjerg Energy.

– Jeg tror det står klart for alle efter overtidsnederlaget, at vi skal øge vores fokus på defensiven. Herlev har et solidt hold, med en dygtig førstekæde, så den vil kræve lidt ekstra opmærksomhed i tirsdagskampen. Og så skal vi generelt bare forbedre os.

Colin Vock, Andreas Grundtvig, Felix Scheel og Niklas Andersen scorede for Esbjerg Energy i Herlev.

– Thor Dresler og jeg har kigget videoen igennem og formidlet vores input til spillerne, der som vanligt får lov til at kigge med. Vi har også skruet en game-plan sammen, som vi arbejder på at konkretisere for spillerne og endelig har vi som hjemmehold mulighed for at styre, hvem, der skal spille mod hvem, da vi skifter sidst. Det tager vi så stilling til, fortsætter Energy-coachen.

Søndagens overtidsnederlag betyder, at Esbjerg Energy er nummer fem i Metal Ligaen med 48 point efter 32 kampe. Herlev Eagles er nummer otte med 34 point efter 32 kampe.

– Efter en svær start på sæsonen scorede vi point i 11 kampe i træk. Så tabte vi hjemme til Frederikshavn og måtte nøjes med et point i Herlev. Derfor skal vi have genoprettet momentum og komme tilbage på det vindende spor. Det gør vi bedst med en sejr og tre point mod Herlev.

– Men det bliver vanskeligt. Herlev er et godt hold, og alle mandskaber i ligaen henter point. Alle slår reelt alle, så man kan roligt sige at vi ikke alene skal levere en 100 procents indsats, men faktisk en optimal indsats fra første til sidste dommerfløjt, slutter Mark Pederson.

Esbjerg Energy har i denne sæson to gange tabt i overtid mod Herlev Eagles, 3-2 i september og 5-4 i søndags. Endvidere tabte vestjyderne 5-2 i november måned, inden det tre dage senere blev til en 3-2 sejr. Så der venter Energy-holdet en udfordring tirsdag aften.

Leave a Reply