Endnu et medlem af Comanches MC fængslet

0
758

Syd- og Sønderjyllands Politi arbejder på fortsat at sikre trygheden på Brolæggervej og fortsætter en hård kurs over for rocker- og bandemedlemmer i politikredsen.

Foto: politiet

Retten i Esbjerg varetægtsfængslede søndag endnu et medlem af bandegrupperingen Comanches MC i Esbjerg. Den 25-årige mand har været efterlyst i offentligheden siden 29. juni 2023 mistænkt for at være en af gerningsmændene bag et overfald på en 35-årig mand fra Århus, der den 16. juni blev slået i hovedet med en flaske og stukket i benet med en kniv på Shisha Lounge i Kongensgade i Esbjerg. Den 25-årige er sigtet for grov og kvalificeret vold i henhold til straffelovens §245. Den sigtede ønskede ikke at udtale sig.

”Efterlysningen og gårsdagens fængsling er et led i vores massive politimæssige indsats og herunder et særligt fokus på Brolæggervej 12 i Esbjerg, der bruges som tilholdssted for Comanches MC. Vi ønsker ikke disse grupperinger i politikredsen og vurderer løbende, hvilke værktøjer vi kan benytte i indsatsen”, siger vicepolitiinspektør Søren Rønnov.

Politiets indsats omfatter en operativ del, samt efterforskning og forebyggelse. Den operative indsats består af både synligt uniformerede patruljer og civile specialpatruljer i området omkring Brolæggervej og i øvrige relevante områder. Patruljerne er ofte i området ved Brolæggervej og er løbende i kontakt med naboerne og med borgere, der træffes på stedet. Den efterforskningsmæssige indsats indebærer, at Syd- og Sønderjyllands Politi konsekvent iværksætter efterforskning af banderelaterede hændelser og sager i og uden for Brolæggervej. En efterforskning der i dag resulterede i varetægtsfængslingen. Den forebyggende indsats sker i et tæt samarbejde med Esbjerg Kommune.

Da fremstillingen ved Retten i Esbjerg i går foregik bag lukkede døre, har Syd- og Sønderjyllands Politi i øjeblikket ikke yderligere kommentarer til den konkrete sag.

Tre medlemmer af Comanches MC er tidligere fængslet i sagen og sidder fortsat varetægtsfængslet. En tredje person blev tidligere løsladt i grundlovsforhør, men er fortsat sigtet. Politiet søger derudover efter yderligere to mistænkte i sagen; Jasar Beganovic, samt en endnu uidentificeret person.

jasar

Jasar Beganovic

ukendt

Den endnu uidentificerede person

Leave a Reply