Det danske U21-landshold møder den 20. november England på Blue Water Arena i Esbjerg som led i de første forberedelser frem mod EM, der spilles næste sommer i Italien og San Marino. Kampen bliver til i et samarbejde mellem DBU, EfB og Esbjerg Kommune. 

De danskeU21-talenter, der i oktober sikrede sig en EM-billet for tredje gang i træk,kommer ikke til at hvile på laurbærrene.

Allerede inovember venter nemlig de to stærke nationer Spanien og England, når NielsFrederiksens tropper tager hul på EM-forberedelserne frem mod slutrunden, derspilles i Italien & San Marino fra 16.- 31. juni.

De ungedanske talenter møder altså Spanien ude den 14. november og England hjemme den20. november. EfB og Esbjerg Kommune samarbejder med DBU om værtsskabet forkampen. 

“England er jo en stærk modstander, der altid stiller med rigtig meget fart og rigtig meget fysik. Holdet her er U20-verdensmestre og det er en kamp, hvor vi skal ramme vores topniveau for at få et resultat. Det er jeg ikke i tvivl om – og det så vi jo også sidst vi mødte englænderne forud for EM. Så jeg er glad for,vi kan give danskerne sådan en kamp på hjemmebane,” siger
Niels Frederiksen

Arkivfoto: Christina Simonia Straarup fra kampen mod Randers 22/4-2014

Niels Frederiksen vender tilbage til Blue Water Arena med kampen mod England sammen med tre af de danske spillere Anders Dreyer, Philip Billing og Daniel Iversen, der ligesom landstræneren har en fortid i Esbjerg.

Arkivfoto: Christina Simonia Straarup

“Blue Water Arena er jo et fantastisk fodboldstadion og kan skabe en fantastisk stemning. Jeg havde nogle fantastiske oplevelser i Esbjerg. Og så er det jo en stor fodboldby, så jeg håber, at vi vil se rigtig mange esbjergensere på stadion og se nogle af de bedste U21-talenter i Europa,” 

Niels FrederiksenOgså iEsbjerg ser man frem til at lægge hjemmebane til de danske U21-talentersforberedelse frem mod slutrunden næste sommer:

“Hele kommunen er klar at fungere som vært og dermed levere den bedst mulige hjemmebane for det danske U21-hold. Esbjerg er en by med stolte traditioner både i forhold til fodbold og talent udvikling, og mange vil se frem til at opleve et brag af en kamp med de unge talenter på Blue Water Arena. Selvom vi er vant til blå og hvide farver på stadion, så er de røde og hvide farver meget velkomne,” siger Jesper Frost Rasmussen.

Arkivfoto: Christina Simonia Straarup

HvemDanmark skal møde til selve EM-slutrunden afgøres ved lodtrækning i Bologna den23. november.Informationer om billettertil den kommende U21-landskamp i Esbjerg vil blive offentliggjort påU21-landsholdets Facebook-side snarest.

Leave a Reply