Som lokalpatriot bliver man en smule skuffet, når man står og ser at alle madboderne ved havnens Tall Ships Event er århusrelaterede virksomheder. Har du også spekuleret på, hvordan det kan være, vores egne esbjergensiske restaurationer ikke er repræsenteret, får du svaret her.

Vi har talt med Stefan Jull fra eventkontoret, som forklarer, at der har været fokus på at få aktører med erfaring og kapacitet til at håndtere meget store events med på havnen. Århus Streetfood har eksempelvis givet det bedste bud i denne kategori, og det er derfor de er valgt. Indtægterne fra stadepladser og leverandøraftaler er en vigtig del af the Tall Ship Races´s økonomi.

Søren Gaj Nielsen, direktør for Street Food Esbjerg, udtaler at han naturligvis meget gerne vil have muligheden næste gang.

3 virksomheder fra Street Food Esbjerg var købt ind af den århusianske virksomhed, der havde vundet udbuddet på at servere maden.

1 COMMENT

  1. Det er et lidt tamt svar – kan vi ikke få det uddybet?! Hvor mange lokale aktører blev spurgt, hvem var de og hvad skulle de byde ind med f.eks. Kunne man ikke ha hjulpet dem på vej så det blev muligt for dem at levere til et så stort lokalt event? Det er lidt tyndt at sige at ‘Århus eksempelvis gav det bedste bud her’. Hvordan går Esbjerg erfaring hvis de ikke får mulighed til st levere til et lokalt event? Århusiansk ekspertise og guidance (projekt managers f.eks.) havde jo været meget passende sammen med lokame aktører.

Leave a Reply