Efterårsferien på Esbjerg Kunstmuseum er farverig

0
345

Kvinder og kalejdoskoper, himmelkort og portrætter, aftenåbent og fri entré – Efterårsferieaktiviteterne drysser ned som kulørte blade fra træerne.

I anledning af Kulturens Døgn skydes efterårsferien i gang med aftenåbent til kl. 20.00 og fri entré til Esbjerg Kunstmuseum fredag d. 14. oktober. Oplev Agnete Brinchs helt nye udstilling Esbjerg Kvinder, der forandrer verden ­– et udstillingsprojekt, der udfolder sig både på Esbjerg Kunstmuseum, i Musikhuset Esbjerg og på Esbjerg Museum. Udstillingsprojektet ferniseres ved en fælles åbning på Esbjerg Museum kl. 16.30. 

Fredag aften er der naturligvis også adgang til de nyåbnede særudstillinger Andre dimensioner og Thorbjørn Laustens DRIFT samt samlingen, de åbne magasiner og æstetisk laboratorium.

Lørdag d. 15. oktober kl. 10.00 – 15.00 inviterer vi til åben portrætworkshop for både børn og voksne i forbindelse med Agnete Brinchs udstilling Esbjerg Kvinder, der forandrer verden.

Vi forvandler sort/hvide fotos af betydningsfulde kvinder til farvestærke portrætter med inspiration fra Agnete Brinchs malerier af både nulevende og afdøde kvindelige billedkunstnere. Der er fri entré til museet, og de billeder, vi vil arbejde med, printes på stedet. Værkstedet er åbent fra kl. 10.00 til 15.00, og man kan blot møde op, når det passer.

Se hele programmet for Kulturens Døgn på www.kulturensdogn.dk

Foto: Esbjerg Kunstmuseum

Leave a Reply