EfB sælger Anders Dreyer til Premier League

Esbjergs talentfulde offensivspiller, Anders Dreyer, skifter til Premier League-klubben Brighton & Hove Albion FC.

23 mål i 48 førsteholdskampe er det blevet til for Anders Dreyer i Esbjerg-trøjen, hvilket bliver de sidste i denne omgang for det 20-årige stjerneskud fra Bramming. Han fortsætter karrieren i Brighton & Hove Albion FC, der spiller i den engelske Premier League.

Hovedpersonen har repræsenteret SFS-klubberne Bramming Boldklub og Ribe Boldklub inden han blev hentet til EfB i 2012, hvor han sidenhen har givet prøver på sit enorme potentiale og udviklet sig til en topspiller. Det viste han i sidste sæson i NordicBet Ligaen som topscorer med 18 mål samt hattricket i Playoff-kampen mod Silkeborg IF, der sendte EfB tilbage i Superligaen. Her har Anders Dreyer fortsat holdt niveauet og været en konstant trussel for modstanderne i de seneste fire Superligakampe, som han krydrede med et mål i lørdags.

EfB’s adm. direktør, Brian Knudsen, er på vegne af EfB stolt over arbejdet fra ungdomssiden og frem til nu, der resulterer i et direkte salg til en af verdens største ligaer, Premier League.  

-Det er selvfølgelig altid med et blødende hjerte, at sige farvel til en af vores spillere. Men det er en del af vores strategi, at vi skal udvikle egne spillere og gøre dem klar til det næste step i karrieren. Derfor er disse salg nødvendige og afgørende, så vi fortsat kan udvikle spillere som Anders og vi er stolte af, at store europæiske ligaer har rettet opmærksomheden mod ham. Det er en stor dag for Anders og Esbjerg fB og det er endnu et blåstempel til det arbejde, der bliver udført helt tilbage fra SFS-samarbejdet og frem til førsteholdet. Samtidig vil vi takke Anders for den store indsats gennem de mange år for EfB og for den professionelle tilgang han har vist i forløbet. Vi ønsker ham alt mulig held og lykke i fremtiden og vi vil selvfølgelig følge hans karriere på afstand, siger Brian Knudsen.

Anders Dreyer glæder sig over skiftet, som er en drøm der går i opfyldelse for den unge komet.  

– Det er super spændende og det er virkelig en drøm, der går i opfyldelse for mig, at jeg nu er Brighton-spiller og skal spille i Premier League. Jeg glæder mig til at komme i gang og møde spillerne og staben omkring klubben. Det er svært at forstå lige nu, men jeg glæder mig helt vildt, fortæller Dreyer, der kun har gode ting at sige om Esbjerg fB.

– Jeg har haft mange gode år i Esbjerg og har altid haft det godt her, hvilket jeg aldrig vil glemme. Jeg har kun gode ting at sige om klubben og sådan vil det fortsætte, for det er stadig min klub. Specielt fansene skal have tak for deres støtte, de har været fantastiske. De har virkelig været de bedste, slutter Anders Dreyer om skiftet til Brighton & Hove Albion FC.

Leave a Reply