Giv de butiksansatte et ekstra smil på Black Friday
Formand for HK Handel Sydjylland Hanne K. Mathiasen, Skovløbervænget 15, Varde, skriver:

Alt for mange butiksansatte har oplevet at blive dårligt behandlet af kunder, og det er værst på store shoppedage som Black Friday. Det viser en ny undersøgelse fra HK, og det er også, hvad jeg hører fra mange af vores medlemmer i det sydjyske. De ville egentlig helst bare blive hjemme på Black Friday.

Men de gør det ikke. For som vi har kunnet se gennem hele pandemien, er de butiksansatte utroligt pligtopfyldende. De har trofast passet deres job uanset, hvor nervøse de har måttet være for, hvad de bragte med hjem til deres kære. Der er en grund til, at jeg ofte har kaldt dem hverdagens helte.

Så der er ikke noget at sige til, hvis de er ved at være lidt tyndslidte. Derfor har de særligt på dette års Black Friday behov for, at kunderne behandler dem med respekt og giver dem et ekstra smil med på vejen. 

Og jeg ser naturligvis gerne, at alle hele året behandler dem med den respekt, de fortjener, for uden dem var der mange ting, vi andre ville komme til at mangle i vores hverdag.

Så kære kunde: Tag det roligt på Black Friday. Sprit, hold afstand, hold køen. Følg regler og restriktioner for både din egen og de ansattes skyld og husk, at medarbejderne ikke har lavet reglerne eller kan gøre for, hvis der mangler en vare. Sådan bliver shoppedagen mere sikker og behagelig for alle.

Foto: Privat

Leave a Reply