Få en kæmpe musikalsk oplevelse, når den amerikanske supercrooner og jazzmusiker Curtis Stigers indtager Musikhuset Esbjerg

Den prisvindende amerikanske singer-songwriter Curtis Stiger er et enorme musikalsk talent, der både er kendt som en storslået entertainer og som en mand, der har været med til at definere den moderne jazz-genre.

På søndag gæster han Musikhuset Esbjerg, hvor publikum kan se frem til en unik koncertoplevelse i Teatersalens intime rammer.

Curtis Stigers slog igennem i 1991 med sit selvbetitlede debutalbum, der solgte over 1,5 millioner eksemplarer. Især megahittet I Wonder Why og sangene You’re All That Matters to Me og Never Saw a Miracle gjorde ham til en stjerne.

Siden er det blevet til en lang række hitsingler, millioner af solgte albums og 30 år som en af de absolut største stemmer inden for moderne jazz. Hans repertoire er enormt og afspejler hans enestående talent for musikalsk håndværk og kvalitet.

Curtis Stigers enestående og alsidige sangstemme har ikke kun rørt og begejstret publikum verden over, men har også ført til samarbejde med de allerstørste musikere og producere. Han har desuden optrådt med en lang række af de allerstørste musikere heriblandt Eric Clapton, Elton John, Bonnie Raitt, Prince og Rod Stewart.

Curtis Stigers har i den grad sat sit musikalske aftryk på film og tv. Han har blandet andet deltaget i utallige liveoptrædener på diverse tv-shows somThe Tonight ShowThe Late Show With David LettermanThe Today Show og flere internationale tv-shows. Stigers har desuden medvirket i filmkomedierne Tedog Ted 2.

Hans store musikalske talent førte også til en Emmy-nominering for temasangen til den succesrige tv-serie Sons Of Anarchy, som han både sang og var med til at skrive.

Du kan godt begynde at glæde dig til en storslået og enestående koncertoplevelse, når Curtis Stigers med sin fortællende sangstil indtager Teatersalen i Musikhuset Esbjerg til en aften fyldt med god stemning og dejlig musik.

Tid: Søndag den 24. oktober, kl. 20:00

Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersalen

Foto: Pressefoto

Leave a Reply