Champagnebrunch på Musikhuset

0
1614

Musikhuset Esbjerg slår dørene op for en Champagnebrunch, hvor 300 heldige gæster kan se frem til at blive forkælet af nogle af lokalområdets allerbedste kokke.

Foto: Musikhuset

Champagnebrunchen i Musikhuset Esbjerg har udviklet sig til en af årets helt store kulinariske oplevelser i Sydvestjylland.

I år bliver ingen undtagelse, når propperne springer lørdag den 6. oktober, og godt 300 heldige gæster kan sætte sig til bords i de smukke omgivelser i Musikhusets Hovedfoyer.

Her vil de møde et overflødighedshorn af champagne og fantastisk lækker mad – og i dag kan Musikhuset så afsløre, hvilke kokke det er, der kommer til at sammensætte lækkerierne.

Loftet – Fine Dining, gourmetrestauranten, der er en del af Posthuset på Torvet, er for andet år i træk repræsenteret. Det er kokkene Rasmus Knudsen og Joachim Post, der vil sammensætte Loftet – Fine Dinings bidrag til Champagnebrunchen.

En af lokalområdets mest erfarne og dygtige kokke, Thomas Lillerøj fra Eventkokken, er –  traditionen tro – naturligvis også en del af holdet.

Årets nyhed er Rankin Park, restauranten i Skolegade, hvor ægteparret Ea og Andre Gram-Rankin de seneste to år har serveret lækker, sund mad.

I de otte år, Champagnebrunchen har fundet sted, har den udviklet sig til et tilløbsstykke for gourmet- og bobleelskende sydvestjyder, og billetterne bliver revet væk. Også i år er der udsolgt, men fortvivl ikke, hvis du gerne vil have en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige – Champagnebrunchen vender tilbage i 2019, hvor den løber af stablen lørdag den 5. oktober.

Billetsalget til Champagnebrunch 2019 begynder lørdag den 6. oktober 2018 på Musikhuset Esbjergs hjemmeside, www.mhe.dk.

På billedet ses Karsten Kristensen, leder af Café Tonekunsten i Musikhuset Esbjerg, Thomas Lillerøj, Eventkokken, Joachim Post og Rasmus Knudsen, Loftet – Fine Dining, Ea Gram-Rankin, Rankin Park og Torben Seldrup, direktør i Musikhuset Esbjerg.

Fotograf: Nicolai Thorsen

Leave a Reply