(B)romance

0
675

Efter Time Of My Life vender MusicalDanmark tilbage til Musikhuset med den nyskrevne danske musicalperle (B)romance – En musical.

Grafik: Musikhuset Esbjerg

(B)romance havde urpremiere på Sceneriet under Det Ny Teater i efteråret 2017 og fik mange stjerner og flotte anmeldelser, blandt andet fra CPH Culture, som skrev, at ”(B)romance hører blandt sæsonens mest opløftende danske udspil indenfor musikdramatik”.

I musicalen følger vi det livslange venskab mellem Frederik og William. Først som to drenge, der er nærmest uadskillelige. Senere i livet som to mænd, der forelsker sig i den samme kvinde, Ellen, som kun den ene af dem kan få. Det slår revner i venskabet, og de to venner vælger at gå hver til sit og genforenes først igen 50 år senere.

(B)romance er en musical, der er fyldt med uimodståelige musicalnumre og medrivende øjeblikke i en rørende fortælling om venskab, kærlighed og – ikke mindst – tilgivelse.

(B)romance har ti professionelle skuespillere og musikere på scenen, blandt andre Morten Hemmingsen (Badehotellet) og Selene Munöz (Vild med dans). Christian Berg (hovedrollen fra Band On The Run) er kapelmester og Mads M. Nielsen (Elf – The Musical) er instruktør.

Tid: 27. oktober kl. 20.00
Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersalen

Leave a Reply