Klokken 9.30 stemmer den lokale socialdemokratiske folketingskandidat i Esbjerg Bykreds på det lokale valgsted i Gjesing. Anders Kronborg vil sammen med sine to børn og sin hustru ankomme til Vitaskolens valglokale klokken 9.30.

Foto: Christina Simonia Straarup

– Jeg bor og lever i Esbjerg. Jeg vil også blive boende i valgkredsen, hvis jeg vælges til folketinget. Det er vigtigt, at man bor i sin valgkreds, så man har fingeren på pulsen. Når man bor i sin valgkreds, så stemmer man også på sit lokale valgsted i Gjesing, hvor jeg bor med hele min familie, fortæller Anders Kronborg (S).

Anders Kronborg blev folketingskandidat i Esbjerg Bykreds efter tidl. Finansminister, Bjarne Corydon. Anders Kronborg bliver i Esbjerg på valgdagen og valgaftenen.

– Jeg vil gerne takke mine mange frivillige ordentlig. Derfor bliver jeg i valgkredsen på valgaftenen, da jeg skylder mine mange frivillige en stor tak for den kæmpe energi og entusiasme, som de har lagt alle valgkampens dage, siger Anders Kronborg (S).

Leave a Reply