Anders Kronborg (S) stemmer med familien

Klokken 9.30 stemmer den lokale socialdemokratiske folketingskandidat i Esbjerg Bykreds på det lokale valgsted i Gjesing. Anders Kronborg vil sammen med sine to børn og sin hustru ankomme til Vitaskolens valglokale klokken 9.30.

Foto: Christina Simonia Straarup

– Jeg bor og lever i Esbjerg. Jeg vil også blive boende i valgkredsen, hvis jeg vælges til folketinget. Det er vigtigt, at man bor i sin valgkreds, så man har fingeren på pulsen. Når man bor i sin valgkreds, så stemmer man også på sit lokale valgsted i Gjesing, hvor jeg bor med hele min familie, fortæller Anders Kronborg (S).

Anders Kronborg blev folketingskandidat i Esbjerg Bykreds efter tidl. Finansminister, Bjarne Corydon. Anders Kronborg bliver i Esbjerg på valgdagen og valgaftenen.

– Jeg vil gerne takke mine mange frivillige ordentlig. Derfor bliver jeg i valgkredsen på valgaftenen, da jeg skylder mine mange frivillige en stor tak for den kæmpe energi og entusiasme, som de har lagt alle valgkampens dage, siger Anders Kronborg (S).

Facebook kommentarer

Leave a Reply