Amerikansk back skal sætte Energys powerplay op

Esbjerg Energy henter den 25-årige amerikanske back Cam Knight til Vestjylland og den danske Metal Liga i den kommende sæson.

Foto: Energy

 • Cam Knight har et rigtigt godt skøjteløb, med alle de fordele som det giver ham og holdet. Han er i stand til at sætte vores overtalsspil op. Han er ikke bare bevægelig, men kan også flytte pucken rundt med de rigtige pasninger og afslutninger. Og så er han samtidigt en spiller, der har et stort udviklingspotentiale, som jeg tror han vil forløse i Esbjerg, siger cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.
  Den 185 cm høje Energy-back har efter juniortiden repræsenteret University of Alabama- Huntsville i NCAA-ligaen inden har sidste år spillede en sæson for Tulsa Oilers i ECHL. Cam Knight har spillet 59 kampe i ligaen, har scoret otte mål er noteret for 27 point.
 • Jeg mener samtidigt, at vi i Cam Knight har en naturlig lederskikkelse. En spiller, der kan gå foran og vise det gode eksempel i kamp, til træning og i omklædningsrummet. Nogle mennesker har en særlig evne til at gå forrest og inspirere andre. I Cam Knight har vi sådan et menneske, fortsætter den canadiske Energy- coach.
  Cam Knight er født i byen Reading i den amerikanske delstat Massachusets. Byen har ca. 25.000 indbyggere og er beliggende ca. 30
  ESBJERG ELITE ISHOCKEY A/S
  Gl. Vardevej 82 – 6700 Esbjerg
  Tlf.: 7612 66 18 – Mail: info@esbjergenergy.dk
  km udenfor Boston ikke langt fra den canadiske grænse.
 • Den 185 cm høje back er en ambitiøs yngre spiller, som ønsker at bevise sit værd hos os. Efter en sæson i ECHL vil han nu prøve talentet af i europæisk ishockey og den danske Metal Liga er et godt sted at starte. Cam Knight er sulten og opsat på at gøre en god figur, så han bliver en vigtig spiller for os i det kommende år, slutter Jason Jaspers.

Leave a Reply