Under en af de sidste prøver, blot et par dage før premieren på Varde Sommerspils ”Fyrtøjet – En gnist i Andersens Liv”, hvor Teit Samsø skulle spille hovedrollen som Soldaten, måtte Teit forlade scenen med en pludselig opstået knæskade. Efter flere undersøgelser har Teit nu desværre fået at vide, at han ikke bliver klar til at kunne stå på scenen i EsbjergRevyen i år. Der venter ham nemlig nu både operation og genoptræning.

Foto: EsbjergRevyen

”Det er SÅ ærgerligt, at vi ikke kan præsentere Teit i revyen i år. Både vi og Teit havde virkelig glædet os, ovenpå sidste års aflysning af revyen, hvor han også var en del af holdet. Men det bliver altså desværre ikke i år, Teit får sin revydebut”, siger Hanne Bjørnskov, der står bag EsbjergRevyen.

Gordon Kennedy springer til

Med blot en måned til prøvestart i Esbjerg, skulle der handles hurtigt for at finde en afløser for Teit Samsø. Og det lykkedes heldigvis. Ved et rent lykketræf kunne Gordon Kennedy sige ja til at springe til, da vi ringede til ham som den første. Gordon er en erfaren herre, der har medvirket i både film, tv, teater og ikke mindst et hav af revyer, og hvem husker ikke den kultstatus, han opnåede sammen med Timm Vladimir med ”Godnat og Sov Godt” historierne.

Så ovenpå forskrækkelsen og ærgrelsen over Teit’s skade, er vi enormt glade for og stolte af at kunne præsentere Gordon på holdet sammen med Trine Gadeberg, Jan Svarrer og Farshad Kholghi – 4 knivskarpe entertainere, der alle kender hinanden godt.

Revyen spiller i Musikhuset Esbjerg, i perioden 25. august – 10. september, og billetsalget stryger derudaf.

Der kan købes billetter på www.esbjergrevyen.dk og i Musikhuset Esbjerg.

Leave a Reply